دست به روی چیپست مادربرد بزنید ببینید چقدر داغ هست ؟
سلام دوستان
من کلا سیستمم رو تازه خریدم امروز متوجه شدم توی 2 تا از نرم افزار ها دمای مادربرد بالای 100 تا هست و هشدار میده !
ولی توی نرم افزار Speccy آخرین نسخه حرفه ای دما رو عادی نشون میده !
مشکل کجاست ؟
من سیستمم 24 ساعته برای دانلود روشن هست .
کدوم نرمافزار درست میگه ؟؟؟
عکس زیر :
http://www.axgig.com...58907825271.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
7970 (04-01-15), aminvgas (04-01-15), mehrdad_ab (05-01-15), SajjadKhati (04-01-15)
راستش من نمیدونم چیپست مادربرد کجاست که دست بزنم !
12 ساعت خاموشش میکنم دوباره روشن میکنم ببینم باز اینجوری هست...............
مادربرد رو که میشناسید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminvgas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سینک طلائی روش هست . روی اون دست بزنید اگر خیلی داغ بود باید تهویه و گردش هوای کیستون رو اصلاح کنید
پاور سیستمتون چیه ؟
پاور گرین هست فکر کنم 600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگه 12 ساعت خاموش کنم بعد دوباره روشن کنم باز اینجوری بود یعنی اشکال نرم افزاری هست دیگه ؟؟
خیلی واضح گفتم : بررسی گرمای چیپست با دست اگر خیلی داغ بود باید گردش هوا و کولینگ کیس رو بررسی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminvgas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (04-01-15), aminvgas (04-01-15), M3RS4D 50062 (04-01-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks