اتفاقا کاملا خوندم دوست عزیز!!از همان ابتدا برق وارد هارد میشود و ریست پشت هم اون هم 3 بار اصلا طبیعی نیست!!واقعا از شما بعید بود!
از دوستان خواهش میکنم که دیگه حداقل از آقا امید ایراد نگیرن که واقعا کم لطفی هست به ایشان.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا کاملا خوندم دوست عزیز!!از همان ابتدا برق وارد هارد میشود و ریست پشت هم اون هم 3 بار اصلا طبیعی نیست!!واقعا از شما بعید بود!
مسلح شو به آنچه در توان داری!
|
|
این نظر شماست امیدوارم درست باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (23-08-14)
شک نفرمایید.دوست گرامی من برق وارد هارد هم میشود.اگر میخواهید امتحان کنید راحته یک لپ تاپ رو روشن کن هارد رو تست کن ببین کی برق سر هارد میرسه!3 بار ریست شدن هم طبق کدوم ایده علمی طبیعی هستش دوست من؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نظر خودت رو گفتی مشکلی نیست . امیدوارم درست باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (23-08-14)
آخه فکر میکردم توی یک انجمن باید واسه صحبت هامون دلیل داشته باشیم.یک بار شخص شما این رو به بنده گوشزد کردید گفتید مدرک یادتونه که؟اما هربار از شما دلیل خواستم طفره رفتید دوست من.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل این یکی!
Morteza.m1371 (23-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks