اگر نوشته شده بایوس اپدیت بشه حتما بایوس را اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Persis96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نوشته شده بایوس اپدیت بشه حتما بایوس را اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Persis96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Persis96 (20-07-19)
|
پس باید بایوس رو پروگرام کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی یه تاپیک دیدم که شما چند تا پروگرامر رو معرفی کردید.میخوام پروگرامر CH341A رو تهیه کنم ولی نمیدونم بایوس من رو ساپورت میکنه یا نه؟
روی آی سی بایوس مادربردم تو سه خط اینا رو نوشته;
GD25Q64CPIG
E7P887
AH1731
IMG_20190719_203241.jpg
پروگرامر CH341A میتونه کارمو راه بندازه؟؟؟
آخرین ویرایش توسط Persis96 در تاریخ 20-07-19 انجام شده است
شما با یک پردازنده دیگه بایوس رو اپدیت کنید . بایوسی که تو سایت هست . به همین راحتی قابلیت پروگرام نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Persis96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Persis96 (20-07-19)
خیلی ممنون
نتیجه هرچی شد اینجا میزارم
خواهش میکنم .امیدوارم مشکل حل شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Persis96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Persis96 (20-07-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks