Olesius (27-02-09)
در این حالت روی auto و ولتاژ 1.8 هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد من ver 1.1 هستش
من مشکلم توی سایت گیگا این بود که روی زبان فارسی رفتم که ناقص بود
http://www.gigabyte.co.ir/Support/Mo...ProductID=2787
و حتی نسخه 1.1 نداشت یا برای منه بی سواد عکسش رو هم نگذاشته درصورتی که ا زبان لاتین هم دو ورژن رو گذاشته هم تمام ورژن های اپدیت شده رو الان ورژن f6 رو دانلود و اپدیت میکنم و جواب رو به اطلاع میرسونم
امیدوارم جواب بده جواب هم نداد بازم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (27-02-09)
اقا جواب نمیده به محض اومدن بالا یکسره صفحه ابی یا هنگ
ازتون ممنونم
ایشالا بتونم این رمارو بفروشم یا بتونم بارم دیگه ای امتحان کنم
ممنون
HWBOT Crew
دوست عزیز توجه کنید در بایوس این بورد اعدادی که در سمت چپ گزینه Auto عموما نمایش داده می شه! حالت نرمال هست...!!! به این ترتیب که ولتاژ نرمال برای ماژول رمها مقدار 1.8v هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در برنامه ET6 ملاحضه کردید که بورد برای رمهای شما در حالت Auto ولتاژ 2.112 رو قرار می دهد... با توجه به ولتاژ کاری بالای رمهای شما...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما نیازی به فروش نیست! چنان مقدور بود از دوستان رم امانت بگیرید و در صورتی که مطمئن شدید اقدام به فروش رمها کنید...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------
دوست عزیز در حالتی که رمها روی اسلات های 2و4 نصب شده اند ولتاژ 2.3 رو برای رمها تست کردید...؟؟؟
برای اینکه تمام حالات بررسی شده باشد تاکید می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 27-02-09 انجام شده است
aminjon625 (27-02-09)
aminjon625 (27-02-09)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از بالا بردن ولتاژ رم که باعث شد سرعت فن cpu افزایش پیدا کنه دیگه اصلا بالا نیومد و با این پیغام مواجه شدم
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....00030.JPG.html
در نتیجه چاره ای جز زدن حروف r نداشتم و بعد از زدن r ریستارت میکنه چندین بار توی ولتاژ های مختلف تست کردم نشد چندین بار هم تو حالت دوال خواستم ویندوز بریزم که یکسره رفت تو صفحه ابیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم چاره جز تست با رم دیگه نداشته باشم
حالا اگه بتونم رم امانت بگیرم اگه باس 667 یا 800 باشه ( البته جفت ) فرقی میکنه یا حتما باید باس 1066 باشه؟
ممنون
HWBOT Crew
این پیغام خطا هم اکثرا زمانی که ولتاژی خارج از توانایی قطعه داده بشه ظاهر می شه...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از این که با رم دیگه ای تست کنید! امتحان این تنظیمات هم ضرری نداره...
از بابت فرکانس رم هم مشکلی نیست! 2کاناله باشه فقط...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تنظیمات رو در بایوس پیدا کنید و به گزینه های زیر تغییر بدید... توصیه می کنم روی کاغذی یادداشت کنید...
Performance Enhance...................: Standard
Extreme Memory Profile (X.M.P.).....: Disabled
دقت کنید که حتما این گزینه در حالت Auto باشد...
MCH Core..............: Auto
برای ولتاژ رمها هم پس از تغییرات بالا از 2.2 شروع به بوت سیستم کنید...
و در صورت عدم موفقیت 0.2 به ولتاژ قبلی اضافه کنید... این کار رو تا ولتاژ 2.3 ادامه بدید...
DRAM Voltage..........: 2.2v
چنان چه با انجام کارهای بالا مشکل شما رفع نشد! به فکر رمهای دیگری باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminjon625 (27-02-09)
سلامی دوبارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گزینه اول رو از حالت turbo به standard و دومی رو از حالت auto به disabled تغییر دادم
گزینه سوم روی همون auto بود بعد از تغییر ولتاژ از 2.2 تا 2.3 به ترتیب بردم که نتیجه ای حاصل نشد
اجازه بدید تا در اولین فرصت با رم دیگه ای تست کنم و توی همین تاپیک نتیجه رو اعلام میکنم
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم کینگ استون با باس 800
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....5_002.JPG.html
به مقدار حافظه توجه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
عجب...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه جالب شما 32 گیگ حافطه روی سیستم دارید...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل و باگ نرم افزاری بوده... احتمالا 2تا 2گیگ نصب کردید که مقدار 3.2 گیگ در ویندوز شناسایی شده...
مشکل حل شد در حالت 2کاناله...؟؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks