دوست عزیز توجه کنید در بایوس این بورد اعدادی که در سمت چپ گزینه Auto عموما نمایش داده می شه! حالت نرمال هست...!!! به این ترتیب که ولتاژ نرمال برای ماژول رمها مقدار 1.8v هست...
ولی در برنامه ET6 ملاحضه کردید که بورد برای رمهای شما در حالت Auto ولتاژ 2.112 رو قرار می دهد... با توجه به ولتاژ کاری بالای رمهای شما...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

حتما نیازی به فروش نیست! چنان مقدور بود از دوستان رم امانت بگیرید و در صورتی که مطمئن شدید اقدام به فروش رمها کنید...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

--------------------
دوست عزیز در حالتی که رمها روی اسلات های 2و4 نصب شده اند ولتاژ 2.3 رو برای رمها تست کردید...؟؟؟
برای اینکه تمام حالات بررسی شده باشد تاکید می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام

بعد از بالا بردن ولتاژ رم که باعث شد سرعت فن cpu افزایش پیدا کنه دیگه اصلا بالا نیومد و با این پیغام مواجه شدم

http://img.shahrsakhtafzar.com/show....00030.JPG.html

در نتیجه چاره ای جز زدن حروف r نداشتم و بعد از زدن r ریستارت میکنه چندین بار توی ولتاژ های مختلف تست کردم نشد چندین بار هم تو حالت دوال خواستم ویندوز بریزم که یکسره رفت تو صفحه ابیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

فکر کنم چاره جز تست با رم دیگه نداشته باشم

حالا اگه بتونم رم امانت بگیرم اگه باس 667 یا 800 باشه ( البته جفت ) فرقی میکنه یا حتما باید باس 1066 باشه؟

ممنون