خواهش می کنم...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژی که بورد برای رمهای شما ست کرده 2.112v هست...!! که با توجه به ولتاژ کاری خود رمها خیلی پایین هست...

این کاری رو که می گم انجام بدید احتمال زیاد مشکلتون حل می شه...

رمهارو 2کاناله نصب کنید! روی اسلات های 1&3...
وارد بایوس بشید و ولتاژ 2.2 رو برای رمها ست کنید... Save کنید و خارج بشید...
اگر باز هم وارد ویندوز نشد!
دوباره وارد بایوس بشید و ولتاژ 2.22 رو برای رمها ست کنید... Save کنید و خارج بشید...

به این ترتیب تا ولتاژ 2.3 این کار رو تکرار کنید...
از لحاظ ولتاژ نگران نباشید... ولتاژ کاری رمهای شما 2.3 هست مشکلی پیش نمیاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

احتمال زیاد با ولتاژ 2.3 مشکل شما حل بشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارهای بالا صرفا برای پیدا کردن کم ترین ولتاژ پایدار هست...
دوست عزیز

من هرچی ولتاژ رو بالا میبردم سرعت هنگ کردن و سریعتر رفتن به صفحه ابی بیشتر میشد و جالب اینکه زمانی که روی 2.2 بردم سرعت فن cpu هم بشدت زیاد شد و موقع لود کردن ویندوز بلافاصله صفحه ابی ظاهر شد

من الان روی همون 1.8 گذاشتم که گزینه رویروش auto هستش و بالا اومد اما نمیدونم این بالا اومدن تا کی پایدار بمونه و کی حالش خراب بشه قدر مسلم من فکر میکنم زمانی که دوال میکنم ولتاژ بالا میره چون تو بایوس auto هستش و باعث این دردسر میشه شاید هم من اشتباه میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

به هر حال از کمکتون تشکر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید