سلام دوست عزیز...

عضویتت رو در PcN تبریک می گم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من هم یه خورده با این بورد مشکل داشتم! که فکر می کنم در نسخه های جدید بایوس حل بشه...
مشکل شما رو کامل من متوجه نشدم!

هر 4تا اسلات رو هم تست کردید...؟؟ یک بار رو اسلات 1و3 رمها رو نصب کنید تست کنید! و یک بار هم رو اسلات های 2و4...
اگر همچنان مشکل پابرجا بود! سیستم رو تک کاناله بوت کنید و با برنامه ET6 ولتاژ رم رو بخونید چند زده!
ولتاژ رمهای شما 2.3 هست... باید همین عدد رو در قسمت مربوطه مشاهده کنید...
اگر کمتر بود!! راه حل مشکل شما اینه که ولتاژ رمهارو دستی اعمال کنید...
سلام دوست عزیز

توی این مدت گفته شما رو عمل کردم و توی این اسلت ها امتحان کردم اما معلوم بود که نتیجه نمیده ( معجزه نمیکنه ) اما خب ادم باید احتمال همه چی رو در نظر بگیره اما روی تک کانال راحت میتونم کار کنم (حتی با دو تا رم) اما راستش این برنامه ET6 رو نمیدونم چی هستش(ناشی هستم دیگه) اگه امکانش هست لینک دانلود رو برام بزارید ممنون میشم اما یه نکته : ولتاژی که روی رم زده رو روی بایوس میرم (2.3) قرمز و چشمک میزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودم چند بار خواستم بزنم اما ترسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولتاژ رو روی 2.1 بردم اما تغییری نشد اما خودت هم میدونی ولتاز 2.3 خیلی خفنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

چی کار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید