توحید جان کسی نگفت 1066 نیست !!! شما دقت کن به حرف های دوستان !!
یک چیزی هست که باعث میشه سیستم با باس 1066 بوت نشه که میتونه دلایل متعددی داشته باشه و باید همه چیز هارو چک کرد ! .
دوستانی که میگن ای مین 1066 نیست . به نظرم اشتباه فک میکنن چون تو سایتشم نوشته
Supports DDR2 667 and DDR2 800(Phenom supports 1066MHz) DIMMs
http://www.dfi.com/portal/CM/cmprodu...lse&itemId=533
اگه به این لینک نگاهی کنین اصلا از کروسال چیزی ننوشته ایا میتونه از عدم سازگاری باشه ؟
کاربر شهرسختافزار
توحید جان کسی نگفت 1066 نیست !!! شما دقت کن به حرف های دوستان !!
یک چیزی هست که باعث میشه سیستم با باس 1066 بوت نشه که میتونه دلایل متعددی داشته باشه و باید همه چیز هارو چک کرد ! .
tohid63 (11-02-09)
آقا توحید من این که گفتم دو کاناله رو سا1پورت نمیکنه خیلی وقت پیش گذری جایی دیده بودم ... الان سرچ کردم .... گویا دو کانال رو در 1066 ساپورت میکنن ولی فقط روی دو تا از اسلاتها .... یعنی 2 تا 2 گیگ میتونی بذاری و دو کانال داشته باشی ... ولی 4 تا یک گیگ نه .... کلا اگر هر چهار تا رو پر کنی میره روی 800 .... الان دو تا رو بذار امتحان کن ... جوابشو بده!
تقریبا 90 درصد مطمئنم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (11-02-09)
رمتم نفروش هر چی بگیری همینه ....
tohid63 (11-02-09)
|
|
دوستان درست شد . خودمم نمیدونم چجوری داشتم میبردم مغازه تا با رمای دیگه امتحان کنم . من اسلات 2 رم که روش بود رو برداشتم .بعد بازم انداختم روی مین که واسه مشتری رمهامو بدک بره . گفتیم بریم به setup یه نگاهی کنیم . یهو دیدم 1066 نوشته . نمیدونم چطور اینجوری شد .
کاربر شهرسختافزار
توحید جان وقتی میگم توجه به گفته های دوستان نمیکنی ( عاشقی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) همینه دیگه !!!
آقا توحید من این که گفتم دو کاناله رو سا1پورت نمیکنه خیلی وقت پیش گذری جایی دیده بودم ... الان سرچ کردم .... گویا دو کانال رو در 1066 ساپورت میکنن ولی فقط روی دو تا از اسلاتها .... یعنی 2 تا 2 گیگ میتونی بذاری و دو کانال داشته باشی ... ولی 4 تا یک گیگ نه .... کلا اگر هر چهار تا رو پر کنی میره روی 800 .
tohid63 (12-02-09)
نمیدونم بلاخره حل شد پدرمون در اومد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks