برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1: احتمال زیاد مادربرد بایوسش قاطی کرده !
2:CPU را در بیار پین هارو چک کن ببین همشون میزونند و آشغالی چیزی نیست توشون و روی CPU هم ......
مادربرد باید CLear CMOS بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه جامپر داره که اون را از حالت عادیش در میاری و میزاریش در حالت بعدیش : یعنی اول روی پین 1و2 هست باید بره روی پین 2و3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اول CPU و سوکتش را چک میکنی بعد CL CMOS انجام میدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این عکس میتونی ببینی جامپری که گفتم کجاست ! :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر جامپر نداشت مثل عکس یدونه بنداز روش اولین 2 پین از سمت پشت کیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دفتر چه نگاه کن که مطمئن بشی 2 پین آخر از سمت جلوی کیس حتما ماله Over Voltage NB هست یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
در مورد اون برقی که میگی همه ی 24 پینش باید بره جا محکم فشار بده (برد را نشکنی )
من دیگه رفتم تا صبح .
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks