برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم: 2x 1 gig dual patriot
مادربورد p5q
پاور green 380
گرافیک 8500 gforce 512
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم: 2x 1 gig dual patriot
مادربورد p5q
پاور green 380
گرافیک 8500 gforce 512
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه مطمئن شو که همه ی قطعات و کابل های برق و... درست وصل شدن و هیچ چیزی مشکل نداره !
اگر چک کردی و همه چیز درست نصب و ...... شده بودند رم هات مشکل داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یا CPU ولی اول از همه یه رم دیگه بنداز ببین حل میشه یانه فعلا برو تست کن.
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (07-10-08)
مرسی حسین عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان میرم چک میکنم.
البته همه چیز رو وصل کردم.فقط رئی چندتا چیز شک دارم.یکی جامپرهاست.که البته همشون رو روی حالت Defaultشون
قرار دادم و بعد هم قسمتی که مال وصل کردن دکمه ی پاور و ریست و ... هست.
راستش نمیدونم اونجا مشکل داره یا نه.دقیق نمیدون کدوم طرفی باید بزنم.یعنی ground و مثبت رو نمیدونم کدوماست.علامتم نداره.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید از اونها هم باشه ! (احتمال 00.01%)
همه ی اونها را بکش و فقط پاور وصل باشه بعد تست بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (07-10-08)
متاسفانه رم ddr2 ندارم که تست کنم ولی هرکدوم از رمهارو گذاشتم و چک کردم نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونهارو هم کشیدم ولی باز نشد.
حسین جان فن کیس که فقط به پاور وصله.اونهم یهو قطع میشه و دوباره وصل میشه.
از کار افتادن اون ربطی به cpu و ram و... نداره.درسته؟
احتمال داره از پاور باشه؟
کاربر شهرسختافزار
یه کار دیگه انجام بده :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هارو در بیار ببین سیستم روشن میشه و بوق بوق میکنه ؟
و اگر میتونی پاور هم تست بگیر روی یک سیستم دیگه .
و CPU چی هست ؟
psat (07-10-08)
|
|
چشم حسین جون.الان تست میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6600 quad هست.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks