farbod1364 (19-07-18), Mohammad-RI (20-07-18)
کاربر شهرسختافزار
farbod1364 (19-07-18), Mohammad-RI (20-07-18)
کاربر شهرسختافزار
دوستان من راستش دیشب حدود 20 دقیقه بازی کردم مشکلی نداشت. امشب که آزادتر هستم زمان بیشتری را بازی می کنم تا ببینم آیا باز همان مشکل هست یا نه. اما چیزی که در اجرای بازی مثلاً ولفنشتاین حس کردم این بود که بازی روانتر انجام می شود
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید این درایور به کارت گرافیک بنده می خوره؟ چون هیچ اسمی از مدل گرافیک بنده را ننوشته
- - - Updated - - -
ببخشید این درایور به کارت گرافیک بنده می خوره؟ چون هیچ اسمی از مدل گرافیک بنده را ننوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
راستش بنده هم احساس می کنم مشکل سخت افزاری نیست. چون اگر موردی بود همیشه بازی اجرا نمی شد. نه اینکه بعضی وقتها اجرا شود و بعضی وقتها نه. حالا با راهنمایی همه عزیزان بنده بایوس و درایور و ویندوز سیستم را عوض کردم. ببینم اینبار چه پیش خواهد آمدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir_coc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون درایور اصلی شرکت AMD هست به کارت شما میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farbod1364 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (20-07-18), farbod1364 (19-07-18), Mohammad-RI (20-07-18)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید امروز بازی کردم مجدداً هنگ کرد اما مدت زمان بیشتری طول کشید تا این اتفاق افتاد. مثلاً اگه دفعه های قبلی تو بیست دقیقه اول این اتفاق می افتاد الان بعد از 1 ساعت بازی اینطوری شد
آخرین ویرایش توسط farbod1364 در تاریخ 20-07-18 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
به نظر دوستان این مشکل می تواند به خاطر پاور باشه؟
بهتره با یک پاور دیگه هم تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farbod1364 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای پردازنده تا چند میره ؟
یک شات با HWMONITOR بگیر تا چک کنم
DOOM999 (20-07-18), farbod1364 (20-07-18), Mohammad-RI (20-07-18)
کاربر شهرسختافزار
راستش پاور دیگه ای که بتونه این سیستم را جواب بده متاسفانه ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم سی پی یو را دماش را تست می کنم. و اسکرینش را توی سایت می گذارم
|
|
کاربر شهرسختافزار
یک اتفاق خیلی جالبی که دیشب افتاد این بود که بنده داشتم بازی می کردم که اتفاقی افتاد مجبور شدم کامپیوتر را ترک کنم و یادم رفت بیایم سراغ سیستم و سیستم در حین اجرای بازی 3 ساعتی روشن بود. ( البته در حالت منوی بازی بود). بعد که دوباره برگشتم سر سیستم و ادامه بازی را رفتم پس از 10 دقیقه بازی وقتی کشته شدم سیستم هنگ کرد.
کاربر شهرسختافزار
اسکرین شات دمای CPU در هنگام اجرای بازی1.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks