مشخصات سیستم و پاور بصورت کامل بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان
یه مادربورد ایسوس p5k هستش که چند وقت پیش پاورش رو تعویض کردم حالا هرکاری میکنم یو اس بی رو نمیشناسه
بایوسش رو اپدیت کردم تو هر محیطی مثلا ویندوز live هم امتحان کردم جواب نمیده
دوستان لطف کنین راهنمایی کنین با پاورهای مختلفهم تست کردم
|
مشخصات سیستم و پاور بصورت کامل بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (07-02-15)
سلام
منم همچین مشکلی دارم.مین برد من هم p5kpl-am se هست.رم دو گیگ داره و یه سی پی یو سلرون.
پاور من 330 گرین هستش.با پاورهای مختلف هم تست کردم.تو بایوس هم فلش شناسایی نمیشه ولی موس و کیبرد یو اس بی شناخته میشه و کار میکنه.کارت یو اس بی هم روی مین اضافه کردم اونجام این مشکلو داره.
اپدیت بایوس رو انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdishata برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdishata (07-02-15)
بدون فلش چجوری اپدیت کنم؟روی خود هارد بریزم مشکل پیدا نمیکنه؟
mahdishata (07-02-15)
|
mahdishata (07-02-15)
سلام
باز هم جواب نداد.usb device not recognized
برای من سیستم متوجه میشه که یو اس بی وصله ولی این ارور usb device not recognized رو میده.
سوکت ها سالمه؟
mahdishata (08-02-15)
شما مشخصات سیستم رو دقیق بنویسید . چون کیبرد و موس usb رو میشناسه . احتمالا پاورت مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdishata برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdishata (08-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks