faridhitman (23-12-14), مهدی بهادرفر (23-12-14)
درایور هاردتون رو از سایت وسترن بگیرید و نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faridhitman (23-12-14), مهدی بهادرفر (23-12-14)
من از بعد از ظهر تا حالا دارم ور میرم باهاش . از سایت وسترن هرچی بود دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم تو پورت usb3 مادر برد هاردی دیتکت نمیشه . حتی با سیگیت داداشمم امتحان کردم !!! الان موندم دیگه چه کنم . خیلی عجیبه واسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Main: Asrock A75M-HVS
CPU: AMD A8-3870K
GPU: Sapphire R9 280X Dual X OC
Ram: Axtrom 2*4Gb 1866
Power: Thermal Tech 750W
|
آخرین بایوس مادربردتون رو اپدیت کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگه دارم کلافه میشم . مگه میشه هارد تو پورت usb3 شناخته نشه ؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط faridhitman در تاریخ 25-12-14 انجام شده است
من یه هارد دارم با اینکه usb3هست میزنم به usb3 کار نمیکنه فقط تو usb2کار میکنه . هاردم رو همه ی سیستم ها همینطوریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
faridhitman (30-12-14)
منم هارد وسترن داشتم همینطور بود. بردم یه خبره نشون دادم گفت اصل نیس هاردت . تقلبی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
faridhitman (30-12-14), M3RS4D 50062 (30-12-14)
مدل دقیق هاردتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza771 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چه گارانتیه؟
faridhitman (30-12-14)
Western Digital My passport ultraبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
External 2 TB
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
faridhitman (30-12-14), M3RS4D 50062 (30-12-14)
|
ببینید یه سری هم برگشتن گفتن کارت های G1 گیگابایت نسخه تقلبی هم داره که فقط برای تخریب دیگه برند ها و فروش خودشون بوده که این اتفاقا فقط توسط بازارایی های با وجدان ما میشه که قشری که اطلاعات کمی دارن رو هدف گرفته تا جنس های خودشون رو به اونا بچپونن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza771 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هارد های بی کیفیت زیاد دیدم ولی تا حالا هاردی از وسترن ندیدم که تقلبی از اون باشه . . . . . .
faridhitman (30-12-14)
مساله اینجاس که هارد سیگیت دادشمم دیتکت نمشه رو کامپیوترم . سیستم دیگه ای هم که usb3 باشه در دستس ندارم روی اونها تست کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_0111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks