سلام دوستان.
یک سیستم دارم که جدیدا قطعاتش رو تهیه کردم.
ولی متاسفانه به یک مشکل اعصاب خردکن برخوردم!...
اول که خواستم ویندوز (۷) نصب کنم ،تا حدودا ۹۷ درصد نصب میشد و سریع BSOD میداد!...
خلاصه با ده بار امتحان بلاخره نصب شد، اما مثلا بعداز پنج دقیقه داخل ویندوز ، تا میخوام درایور کارت گرافیک رو نصب کنم explorer کرش میکنه و هی پیغام COM Surrogate has stopped working میداد و سپس بازم BSOD.
کلا انگار ویندوز ناقص نصب شده و بعد از کرش explorer دیگه هیچ نرم افزاری باز نمیشه و error های نبود فایل های سیستمی مهم مثل halmacpi.dll و ntkrnlpa.exe میده!...
البته یک ویندوز دیگه دانلود کردم و اینبار از روی فلش مموری نصب کردم...
ولی مشکلات همون مشکلات هست و تغییری نمیکنه!.
حتی بعضی اوقات موقع بوت و روی لوگو ویندوز ریستارت میشه...
با نرم افزار AIDA64 باس رم روی عدد نامتعارف 1607 هست!...
همچنین بعضی اوقات سوکت پردازنده رو AM2plus تشخیص میده و بعضی اوقات AM3.
ولی توی CPU-Z همون AM3 هست...والبته فرکانس رم 1607 ...
.
.
.
++++کارهایی که انجام دادم :
Clear CMOS
/////
آپدیت بایوس به آخرین ورژن.
/////
شک خودم بیشتر روی معیوب بودن هارد هست، اما اونم با hdtune تست کردم وبجز ارور زیر هیچ بد سکتوری نداره.
اون ارور هم Interface CRC Error Count هست که اگه اشتباه نکنم برای مشکل کابل دیتا هارد هست... البته عدد اون اول خیلی کم بود ،بعدا که نگاه کردم تا ۱۵۲ هم افزایش پیدا کرده بود.
کابل دیتا هارد رو تعویض کردم ولی بازم بلواسکرین دارم...
/////
رم رو با memtest زیر فشار گزاشتم ولی خبری از خطا نبود...همچنین روی تمام اسلات های رم مادربرد جابجا کردم.
/////
ولتاژ پاور از بایوس رو نگاه کردم و مشکلی ندیدم بجز اینکه در شاخه ولتاژ ۱۲- فقط ۶- واحد نشون میده که دقیقا نمیدونم مشکل داره یا نه...
/////
سیستم عامل اوبنتو ۱۱ رو روی فلش نصب کردم و هارد سیستم رو کلا بیرون کشیدم.
حدودا یک ساعت توی محیط اوبنتو پرسه زدم ولی مشکلی نداشت و اصلا ریستارت نشد!.
/////
حرارت قطعات همه نرمال هست بجز (پل جنوبی) مادربرد که وقتی بهش دست میزنم فوق العاده داغ هست...
/////
+++مشخصات سیستم :
MB : Asus M4A785TD-V EVO
CPU : AMD Phenom II X2 B55
Ram : Crucial Ballistix Tactical 4GB DDR3-1866
Power : Green GP585B
دوستان یکجا خوندم که اگه فرکانس پردازنده، فرکانس رم رو پشتیبانی نکنه ،BSODرخ میده و در حقیقت باس پردازنده بیش از حد اور میشه تا خودش رو به باس رم برسونه که در اینجا پردازنده من حداکثر ۱۰۶۶ رو پشتیبانی میکنه!...
خلاصه بنظرتون دلیل این مشکلات چیه؟بخدا خسته شدم :( ...
Sent from my 5050 using Tapatalk
Bookmarks