حرارتش را با دست چک کنید . هر دو چیپ .
|
|
ببخشید دوستان یه سوال
اون شاخه 12v که حداکثر رو 12 v مونده تا چه قدر ضرفیت داره بالاتر بره
دوست عزیز سعی کنید . تو تاپیک دیگر دوستان سوالتون رو مطرح نکنید . حدود 5% تلورانس ولتاژها نباید بیشتر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid3369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه دوست من سوءتفاهم شده منظور من تو عکس اپلود شده هست میخواستم اینو بگم حد مشخصی داره 12v عکس دوستمون !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیت سینک هردو رو باز کردم و خمیر زدم اما بازم بعد یه مقدار کار ،یه دفعه سیستم خاموش شد
مشکل حرارت و خرابی از سمت مادربردتون هست . احتمالا یا یکی از چیپ ها هست یا قسمت pwm یا مشکل پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (13-03-16), Al!R3ZA (17-02-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks