تو قسمت usb ها هم چک کنید . همین گزینه رو دارند usb root hubبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan_1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تو قسمت usb ها هم چک کنید . همین گزینه رو دارند usb root hubبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan_1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (11-11-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
جک کردم . همشون تیک دارن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من این تاپیک رو خوندم . تقریبا مثل مشکل من داره .
این درایور jmicron چیه ؟ از این نیست ؟
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...-p5ql-e-25820/
الان شما قطعه ناشناخته شده ای توی device manager دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan_1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور جدید Asmedia رو از سایت اسوس بگیرید . بعد نصب تیک اون هم چک کنید .
ehsan_1985 (12-11-14), مهدی بهادرفر (11-11-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام . نه قطعه ی ناشناخته نیست توی device manager . درایور Asmedia هم آپدیت شد . اما تفاوتی نکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی دیوایس منیجر قسمت usb که مربوط به asmedia هم هست چک کنید تیک powermangmentبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan_1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز تغییری حاصل نشد به گارانتی مراجعه کنید
*MoJtAbA* (12-11-14), SOHR@B (12-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks