ممنونم از تمامی دوستان گلم ! دستتون درد نکنه ! خودم یک چیز هایی دستگیرم شده .
امروز یا فردا 100% فن تهویه رو نصب می کنم . البته کیس من قسمت در پشتش دو قسمت برای فن داره که روی هم دیگر قرار گرفتند . فن پایین که باید هوا را به داخل بمکد وصل است و فن که باید بالا باشد که هوا را به بیرون ببرد نصب می کنم .
چون بلد نبودم فن CPU رو نصب کنم دادم بیرون نصب کنند . وقتی که نصب کردند یکی از پایهاش موقع فشار دادن صدا ( تقه کردن پایه هنگام فشار برای جا زدن ) نداد ، ولی اصلا فن تکان نمی خورد . حتی خودم کمی تکانش دادم که مطمئن شدم اصلا تکان نمی خورد .
خمیر سیلیکون رو فکر کنم کمی زیاد باشد . به نظر شما خمیر را کامل پاک کنم و یک سرنگ خمیر روش بریزم ؟؟؟
WORYA_SH عزیز شما خیلی من رو کمک کردی ! ممنونم ازت . والا من در آپدیت بایوس هیچ چیزی نمی دانم و وضعیت برق منطقه ما جالب نیست . اگه میشه راهنمایی کنید که آپدیت بایوس چه طوری است ؟
شنیدم بعد از آپدیت بایوس سیستم کندتر می شود و مشکلاتی برایش پیش می آید و به این دلیل هیچگاه دنبال آپدیت بایوس نرفتم .
و در ضمن اگر ناقص به هر دلیلی (قطعی برق - ضعف در خودم .. ) آپدیت انجام شود ، آیا باید مادربورد رو دور بندازم ؟
من ناشی هستم ، ممنون می شم کمک کنید
راستی در برنامه SensorView سرعت فن CPU رو از 2300 برای 40 درجه و برای 60 درجه 3250 RPM گزارش کرد.
و در آخر هم بگم که کارت گرافیک من خیلی داغ می کنه . از سری فن دار نیست ، یک چیز فلزی مثل آلومینیوم که شیار شیار است رویش نصب است . از همون 2 سال پیش هم داغ بود . در حدی که اگر دست بش بزنم ( به آلومینیومش ) نمی شود تحمل کرد . راهی هست که حرارتش را کاهش داد ؟؟؟

Bookmarks