هارد مظنون اصلی هست .
سلام.
سیستم من در دو مورد زیر خاموش کرد.
حین بازی Batman Arkham Origins در وضوح 1280x720
حین نصب نسخه بلک باکس Middle Earth Shadow Of mordor که بسیار کند پیش می رفت.
مشاهدات:
کیس داغ است.
حدس می زنم از اینا باشه:
پاور نامطمئن -----------> Corsair VS 650 یا Cooler Master B600
به دلیل روشن کردن بخاری دمای اتاق بالارفته به طوری که من خودم از گرما خفه میشوم.
هارد نا مطمئن ----------> Seagate Barracuda 1TB 7200rpm
جریان نداشتن هوا به خوبی در داخل کیس
ممنون میشم کمکم کنین.
فقط تو همین دو مورد این طوری شد.
با تشکر
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
TechRadar (08-10-16)
ممنون.
یعنی مشکل از پاورم نیست؟
از برند متفرقه است.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
گفتی که عوض کردم . همون موقع هم گفتم پاور نو بخرید که مشکل نخوری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کندی میتونه از پاور باشه ولی هارد رو یک بنچ بگیر ببینم . کندی هارد یکی از ایرادهای متداول هارد دیسک ها هست .
TechRadar (08-10-16)
نه عزیز.
اون فلش ها یعنی که این پاور رو بخرم.
هارد رو عوض کنم بی خیال بنچمارک بشم چطوره؟
با تشکر.
پاور رو گفتی سون تیم خریدی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد عوض بشه بهتره .
TechRadar (08-10-16)
|
بله.
هارد هم عوض می کنم.
راستی Western Blue یا Western Black چطوره؟
به پای Seagate میرسن؟
با تشکر.
وسترن بلک بهترین و قابل اطمینان ترین هارد PC هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TechRadar (08-10-16)
وسترن Blue چطور؟
اصلاً چرا الکی سوال بپرسم ارزون ترین هارد مناسب برای سیستم من و ارزون ترین پاور مناسب برای سیستم کدومه؟
مشخصات سیستم بنده:
FX 4130
ASUS M5 A97 EVO R2.0
8GB RAM KINGSTON
GREEN PARS CASE
ASUS GTX 760 DCII OC
سیگیت بارکودابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TechRadar (09-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks