شما ابتدا برد را از کیس خارج کن
سوکت را با تیتر فوری 10000 شستشو بده با مسواک
3 یا 4 ساعت صبر کن خشک که شد تست کن
احتمالا مشکل رفع میشه
سلام.اقا یه مادربرد از دوستی گرفتم با این توضیح که یه بار سی پی یو رو یدفعه کنده و سوکت خود برد مشکلدار شده.سی پی یو پایه هاش سالمه.الان مشکل اینه که روشن میشه اما حدود 2 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد و چندتا مشکل دیگه...
میخواستم از اهل فن بپرسم میشه خودم اون پلاستیک روش رو بردارم وضعیتش رو ببینم اگه میشه چجوری؟چون نمیدونم چجوری روش برداشته میشه.
و بعد اینکه هزینه تعویض سوکت چقدره و اینجا دوستان کسی هست اینکاره باشه چون شهرستانم و تقریبا مطمئنم کسی نیست حرفه ای باشه و وسیلش رو حتی داشته باشه.یکی میگفت باید بفرستم گارانتی.البته گارانتی نداره بنظر اما میگفت اونا تخصص دارن و به تعمیرکار اعتباری نیست واسه این کار!
|
olden (01-02-17)
ممنون از پاسختون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید منظورتون همون تینر حلاله رنگه؟ با تینر نمیشه؟...یعنی میگین کثیف شده.اخه اون بنده خدا میگفت یدفعه فن رو کنده سی پی یو باهاش در اومده و به یکی نشون هم داده که با ذره بین دقیق شده گفته سوکت باید عوض بشه.
سلام.اقا الان اصلا بالا نمیاد دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .اول اون رویش رو با زحمت باز کردم که بقلش هم یمقدار شکست.دیدم یسری از خارهای سوکت کج شدن با سوزن میزونشون کردم.بعد که راهش اندتحتم باز با نزدیک 2 دقیقه تاخیر روشن میشد.تینر فوری گرفتم و با مسواک تمیزش کردم و بعد گذاشتم خشک شد.بعد که زدم روشن نمیشد یمقدار دوباره با سوزن با سوکت کلنجار رفتم که یکبار روشن شد اما تا تو کیس بستم و فن روش زدم دوباره روشن نشد و اینبار هر کاری کردم دیگه روشن نشد.
DOOM999 (07-02-17)
|
نمیدونین تعویض سوکت چقدر هزینه داره؟خودتون میتونین؟
سوکت AMD کمتر کسی انجام میده چون خیلی دردسر داره. ارزش هم نداره . چون هزینه BGA فقط 50-60 تومنه غیر از هزینه سوکت . بالای 80 تومن میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر من سوکت نه اینتل و نه AMD کار نمیکنم . چون فقط دردسره
olden (08-02-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks