پاورش رو از برق بکشید . باطری رو 20 دقیقه برعکس جا بزنید . بعد برگردانید به حالت اول تست کنید . کابلهای ساتا و ide متصل به برد هم جدا کنید ببینید وارد بایوس میشه یانه
سلام ............ مادربرد msi model p31 neo هست 7-6 ماهه سیستم روشن نشده ....اما حالا که روشن میکنی فقط رو همون لوگو msi می مونه کیبورد ماوس کار نمیده
hard...ram ...cpu....graphic
هموشو عوض کردم درست نشد باتری مادر برد رو هم چک کردم خالصه بگم که هر کاری کردم بازم همین جوره........(مادر برد قبلا هیچ مشکلی نداشت ) ممنون میشم راهنمایی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
پاورش رو از برق بکشید . باطری رو 20 دقیقه برعکس جا بزنید . بعد برگردانید به حالت اول تست کنید . کابلهای ساتا و ide متصل به برد هم جدا کنید ببینید وارد بایوس میشه یانه
چک شده .....همش درسته تا میاد بالا رو لوگو msi می مونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
دیروز باتری رو چک کردم درست نشد.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ایراد به احتمال زیاد به دلیل خرابی چیپ پل جنوبی مادربرد هست . باید برد رو ببرید برای تعمیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrzad4011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه .....اینکه تا 7 ماه پیش سالم بود عجببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...... ممنونم از راهنماییت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات الکترونیکی و کامپیوتری همین شکل هستند . هر جا میبرید اول بگید بایوس بزنند احتمال بایوس هم هست ولی این ایراد چیپ خیلی وجود دارد برای ich7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrzad4011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrzad4011 (13-06-15), خبات کریمی (13-06-15)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrzad4011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خازنهای مدار تغذیه را چک بفرمائید احتمالا یک یا چند عدد از آنها باد کرده اند
معمولا این مادربردها بعد از چند سال خازنهاشون خراب میشه و باید تعویض بشن
M3RS4D 50062 (14-06-15), خبات کریمی (13-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks