فقط با وین 10 این مشکلو داری؟
با سلام
من یک ماردبرد دارم که مدل P5KPL SE هست : ویندوز 10 را روی یکی ار پارتیشن هام نصب کردم زمانیکه وارد ویندوز 10شدم و دستور dxdiag را در قسمت run وارد کردم در قسمت اطلاعات سیستم و قسمت processor دیدم که N/A زده !! که انگار شناسایی نشده سی پی یو (زمانیکه سیستم را ریستارت می کنم یک صدای وووووووووو میده که انگار برای فن سی پی یو و... هست این صدا زمانیکه داخل ویندوز 10 میشم قطع نمیشه !!)
و در قسمت کارت گرافیک اش هم همینطور !! که کارت گرافیک شناسایی نشده !!!
آیا مادربرد ویندوز 10 را شناسایی نمی کند؟ یا مشکل از چیز دیگری هست؟ سی پی یو یا...
سپاس
|
فقط با وین 10 این مشکلو داری؟
lakers (24-03-17)
1.PNGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.PNG
- - - Updated - - -
بله : فقط با ویندوز 10 این حالت پیش میاد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoudh0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما وین 10 ساپورت نمیکنه
https://www.asus.com/Motherboards/P5...Desk_Download/
آخرین ویرایش توسط masoudh0 در تاریخ 24-03-17 انجام شده است
بله : توی بایوس شناسایی می شوند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoudh0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این سایت هم نسخه 64 بیتی ویندوز 10 را دانلود و نصب کردم که این ماجرا ها پیش امد!
Microsoft Windows 10 Enterprise Version 1607-2017
سپاس
|
مشخصات دقیقبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیق تر از این مشخصات :یعنی چی را میخواهید!!! متوجه نمیشم منظور تان را؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دقیق نیست . ریز قطعات را باید بنویسید . این شاتی گذاشتی هیچی ننوشته . مشخصات دقیق یعنی ریز قطعات . اگر حوصله نداری مشخصات دقیق را خارج کنی کمکی از من بر نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردت وین 10 ساپورت نمیکنهhttps://www.asus.com/Motherboards/P5...Desk_Download/
بایوسو اپ کن ریز قطعات هم با cpu-z یا مشابه بنویس
ر
lakers (24-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks