اول اينكه ويندوزتون چيه اون 4 گيگ شايد بخاطر ويندوز باشه
در حالتي كه روي 3تاي اول ميذاري ببين شايد يكيشون مورد داشته باشه با 2تا امتحان كن و جاي اسلت ها رو عوض كن هم اسلت رو چك ميكني هم رم رو با اين كار
کاربر شهرسختافزار
ضمن تشکر از همه اعضا !
بنده 2*3 گیگ رم corsair باس 1600 گرفتم
مشکلی که دارم اینه ، وقتی 3 تا رم رو ، روی 3 تا اسلت هم رنگ مشکلی می زارم صحفه بالا نمی یاد ، وقتی رو رنگی ها می زارم 4 گیگ می شناسه ، رو 3 تای اولی می زارم باز هم صحفه بالا نمی یاد ! مجبور شدم روی 3تای آخری بزارم !
مشکل از چی هست به نظر دوستان ؟
مادربورد
P6T SE
آخرین ویرایش توسط love_life در تاریخ 08-09-10 انجام شده است
وی پی اس ایران
|
|
کاربر شهرسختافزار
اول اينكه ويندوزتون چيه اون 4 گيگ شايد بخاطر ويندوز باشه
در حالتي كه روي 3تاي اول ميذاري ببين شايد يكيشون مورد داشته باشه با 2تا امتحان كن و جاي اسلت ها رو عوض كن هم اسلت رو چك ميكني هم رم رو با اين كار
love_life (08-09-10)
کاربر شهرسختافزار
مشکل اینجاست که موقع روشن شدن این اتفاق می افته ! یعنی به این حالت می شناسه !
الان هم رم ها رو به همون حالت رو یه ویندوز تست بالا اوردم ! 6 گیگ رو کامل شناخته
وی پی اس ایران
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
رنگ قرمز رو گفته اول باید پر شه !
ویندوز 2003 64 بیتی هست ، فروشنده گفت مشکل از رم هست ! :(
وی پی اس ایران
کاربر شهرسختافزار
نه دوست عزیز درسته باید رنگهای نارنجی اسلات رم تون پربشن.
|
|
کاربر شهرسختافزار
وقتی همشون رو پر می کنم ، اسلات اول نارنجی رو نمی شناسه ، یعنی 4 گیگ می شناسه کل سیستم رو :(
وی پی اس ایران
با cpu-z بانکها رو چک کنید و ببینید کدوم بانک شناسائی نمیشه ، بعد رمها رو جابجا کنید و دو مرتبه چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_life برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بانکی که شناسائی نشده با جابجائی رمها جا بجا شد مشکل از رمتون هستش ولی اگر جابجا نشد مادربردتون مشکل داره
کاربر شهرسختافزار
رم ها ، رو جابه جا کردم ! ولی مشکل همون مشکل بود !
البته گذاشتم روی 3 تای آخری ! بدون مشکل ویندوز بالا اومده ! ولی مسئله اینه چطور این امکان داره ؟
وی پی اس ایران
کاربر شهرسختافزار
گویا مشکل از رم ها هست، رم رو عوض هم کردم باز هم همون مشکل پا برجاست
وی پی اس ایران
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks