بهت گفتم اين برد بدرد اوركلاك نميخوره . احتمالا بايوس پرونده يا يكي از رگلاتورهاي برد ..
Overclocker (14-11-08)
|
|
دقیقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال قوی بایوس پرونده... توی مادربورد های رده پایین اورکلاک کنید اکثر مواقع اینجوری میشه
کاربر شهرسختافزار
شما یک بار رم هات رو در بیار و سیستم رو روشن کن ! بعد اگر بوق زد مادربرد سالمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد خاموش کن رم هارو جا بزن سیستم میاد بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
آقا نوید از ما گذشت بترسیم (دیگه از بابامون هم نمی ترسیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) نه بابا اونقدر مهم نیست گفتم شاید درست بشه ماله مردمه اگر درست نشه مجبورم بخرمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکار رو دیشب انجام دادم برای خالی کردن بایوس این یکی از کارهایی که انجام میدم و اتصال دوسر باتری
اما نشد
بله استاد اما بچه کنجکاوه دیگه نمیتونه دست روی دست بگذاره یک مادربرد در حد ارزون قیمت ولی اورکلاک خور چیه برم بگیرم برای کارهای تست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دیشب باتری بایوس رو در آوردم برق رو هم قطع کرده بودم الان یک تست میکنم ببینم چی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks