بوق میزنه بایوس ؟ روشن میشه سیستم ؟ مادربرد نسوخته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
اسم تاپیک رو جوری انتخاب کردم که بازدید کننده زیاد داشته باشه شاید برای دوستان دیگر هم این اتفاق بیافته
داشتم با مادربرد ECS P4M800Pro-M2 Rev2.0 روی پردازنده E2160 تست انجام میدادم برای اورکلاک چون ضریب پردازنده روی 200 در حالت دیفالت بود تا 220 بردم بالا و سیستم بالا آمد ولی یک دفعه گذاشتم روی 230 اما سیستم دیگه بالا نیامد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب باتری رو در آوردم گفتم مشکل با خالی کردن بایوس حل میشه اما باز هم نشد حالا پیشنهاد شما چیه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
|
کاربر شهرسختافزار
بوق میزنه بایوس ؟ روشن میشه سیستم ؟ مادربرد نسوخته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
نه بوق نمیزنه فن ها همه روشن میشه اما تصویری روی مانیتور نمیاد فکر کنم که بایوس باید برنامه بخوره
از قطعات مادربرد نه چیزی نسوخته
کاربر شهرسختافزار
سلام :
بايا اين که چيزي نيست انقدر ترسيدي ...
کافيه سيم برق پاور رو يک بار در بياري و بعد از يک دقيقه وصل کني ...
مشکلت حل مي شه !
ابتدايي تر بگم برق سيستم رو يک بار قطع و وصل کن ...
Overclocker (14-11-08)
دقیقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال قوی بایوس پرونده... توی مادربورد های رده پایین اورکلاک کنید اکثر مواقع اینجوری میشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما یک بار رم هات رو در بیار و سیستم رو روشن کن ! بعد اگر بوق زد مادربرد سالمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد خاموش کن رم هارو جا بزن سیستم میاد بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش وقتی که بزرگان اظهار نظر کردن من به خودم اجازه حرف زدن نمی دم...
فقط یک تجربه ای که خودم داشتم رو می گم... که احتمالا در مورد شما هم صدق کنه...!!
من یه پنتیوم3 داشتم (البته هنوزم دارم منظور یعنی فوت نشده!!) که انصافا لنگه نداشت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اینکه 3-2 سال پیش هوس اور زد به سرم!! cpu 800EB داشت که گذاشته بودم رو 900 خوشگل هم کار می کرد...(جالبه نه!!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو 950 هم مشکلی پیش نمی یومد فقط دما یه خورده بالا می رفت تا اینکه رو 1000 این اتفاق دقیقا واسش افتاد...!!
اون موقع به منم می گفتن یا مین سوخته یا سی پی یو...
سیستم رو که روشن می کردم بوت نمی شد بوق نمی زد فن cpu و بقیه فن ها کار می کردن ولی تصویر نداشتم...
حالا دوست عزیز کاری که من کردمو تو هم انجام بده ایشالا... مشکلت حل می شه!
اول از همه باطری مین رو وردار...(حداقل نیم ساعت بذار بمونه وصلش نکن!)
تمام کابل هی سیستم رو جدا کن چه پاور چه IDE...(از هر 2طرف!) هیچ کابلی به مین وصل نباشه و همین طور به هارد و cd or dvd rom چه پاور چه IDE... (این خیلی مهمه!!!)
رم هارو بردار از رو مین...
cpu رو هم باز کن و وردار...
کارت صدا کارت گرافیک مودم هرچی به که به مین وصل کردی جدا کن...(مین باید خالی شه!! تنها خود بورد بمونه )
خلاصه هیچ چیزی نباید وصل باشه به هم... همه چیزو تک تک جدا کن...
بعد نیم ساعت که باطری بیرون موند کارت شروع می شه انگار که داری تازه سیستمو اسمبل می کنی...
با حوصله این کارو انجام بده مطمئن شو که همه چیزو درست جا انداختی...
دوباره کابل هارو تک تک وصل کن.. کابل های برق هم همین طور...
آخر از همه هم باطری مین رو جا بزن...
حالا می تونی سیستمو روشن کنی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال زیاد درست می شه همون طور که سیستم من از کما!! در اومد و هنوزم کار می کنه صحیح و سالم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 14-11-08 انجام شده است
ViViD (14-11-08)
HWBOT Crew
راستی دوستان موافق هستین یه تاپیک با عنوان نتایج اورکلاک پنتیوم3 را بندازیم...؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه یادی هم از دوران جوانی می کنیم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
آقا نوید از ما گذشت بترسیم (دیگه از بابامون هم نمی ترسیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) نه بابا اونقدر مهم نیست گفتم شاید درست بشه ماله مردمه اگر درست نشه مجبورم بخرمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکار رو دیشب انجام دادم برای خالی کردن بایوس این یکی از کارهایی که انجام میدم و اتصال دوسر باتری
اما نشد
بله استاد اما بچه کنجکاوه دیگه نمیتونه دست روی دست بگذاره یک مادربرد در حد ارزون قیمت ولی اورکلاک خور چیه برم بگیرم برای کارهای تست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دیشب باتری بایوس رو در آوردم برق رو هم قطع کرده بودم الان یک تست میکنم ببینم چی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks