خب چون اولا برای تعویض باید مین کارکرده بگیرم چون 1155 تولید نمیشه و کارکرده هم تضمینی نیست با وجود قیمت حداق 1 تومن برای قطعات من که خراب نشه.و اینکه مین من با وجود این مشکلات چون کار سنگین و بازی نمیکنم و کارهای نت و فیلم و..کافیه برام و نمیخوام هزینه کنم و خیلی هم اذیت نمیکنه.الانم مشکلش فقط همین صدا هست که با ریستارت حل میشه و میخوام حلش کنم که بدتر نشه.هزینه فقط چیپ بود تعویض شد.یه راهنمایی کنید بتونم یجوری حلش کنم نمیخوام هزینه کنم برای خریدو..مادربردم هم مارک هم مدل خیلی خوبیه امکاناتش عالیه برای من حیفه بخدابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خوب مشکل حل نشده . من اصلا نمیدونم این ایراد چه ربطی به چیپ داشته . به هر حال نشون میده که این تعمیر مشکل برد شما را حل نکرده است . به نظرم با توجه به مواردی که بیان نمودید بهترین راه تعویض برد هست . این مشکل با توجه به سابقه خرابی سخت افزاری بعید میدونم ریشه نرم افزاری داشته باشد .
اگر درایورها صدا نصب شده باشه و ویندوز هم تعویض شده باشد .

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید