سلام و خسته نباشید
چند روزی ک ی مشکلی پیش اومده واسه من و وقتی کامپیوترو روشن میکنم با این ارور مواجح میشم و ی تک بوق هم میزنه سیستم و بعد با زدن F1 (بدون دستکاری تنظیمات) حل میشه و میره تو ویندوز
ممنون میشم کمک کنین
IMG_20160821_180846.jpg
سلام و خسته نباشید
چند روزی ک ی مشکلی پیش اومده واسه من و وقتی کامپیوترو روشن میکنم با این ارور مواجح میشم و ی تک بوق هم میزنه سیستم و بعد با زدن F1 (بدون دستکاری تنظیمات) حل میشه و میره تو ویندوز
ممنون میشم کمک کنین
IMG_20160821_180846.jpg
DOOM999 (21-08-16)
|
خیلی ممنون از پاسخگوییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اخه من 4/5 ماه نیس خریدم سیستمو ربطی ب قدیمی و جدید بودن سیستم نداره؟؟
و ی سوال دیگه اون بوق ک میزنه و روشن میشه اشکالی نداره؟؟
آخرین ویرایش توسط omid680 در تاریخ 21-08-16 انجام شده است
باطری رو عوض کنید .بعد آخرین بایوس مادربرد را از سایت سازنده دریافت و اپدیت کنید .از داخل خود بایوس میتونی اپدیت کنی . فقط باید اخرین نسخه بایوس مادربردت را از سایت سازنده دریافت کنی . راهنماش هم تو سایت شهر سخت افزار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid680 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تک بوق اگر میزنه مشکلی نداره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش همه کارایی ک گفتی رو کردم ولی نشد بازم همونجوره...
کارت گرافیکم ب روز نیس ربطی ب اون نداره؟
با ویندوز عوض کردن حل نمیشه؟؟
بایوس رو اپدیت کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid680 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خواهش میکنم موفق باشی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks