goldberg2000 (13-08-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یک مادر بورد ASROCKمدل Wolfdale1333-D667 R2.0دارم
سوالم این هست که کارت های گرافیکی که روش نوشتهPCI EXPRESS 2.0vرو این مادربورد پشتیبانی میکنه یا نه؟؟
من میخوام روی این مادر بورد گرافیک gigabayt4670 یا XFX9600GSO 1.5نصب کنم که روش نوشته PCI EXPRESS 2.0v آیا میشه روش نصب کرد؟؟
لطفا کمک کنید
goldberg2000 (13-08-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما می تونید به سایت مادربورد مراجعه کنید ببینید ساپورت میکنه یا نه !!! که متاسفانه ساپورت نمی کنه
nothing is as it seems
goldberg2000 (13-08-10), ripek (13-08-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط daglas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گمان میکنم با افت توان 2 تا 20% کار کنه و مشکلی نداشته باشه ( بسته به برنامه یا بازی مورد استفاده )
aadam (13-08-10), mehrdad_ab (13-08-10), ripek (13-08-10)
عضو VIP شهرسختافزار
بله ، همونطور که نیما جان گفتن با کمی کاهش توان ، کار می کنن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط daglas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من gso9600 رو روی بدیترین بردی که میشناسم ( الایت گروپ) مدل GZTM نصب کردم و کاملاً هم راضی بودم ( البته اینرو هم بگم که کاهش توان رو خواهیم داشت چون این کارت ها 2.0 هستن و درگاه Pci-E ما 1.0 ساپورت هست )
aadam (13-08-10), goldberg2000 (13-08-10), nima_hl (14-08-10)
با خیال راحت میتونی روش ببندی ولی از قدرت کانل این دو گرافیک نمیتونی استفاده کنی
خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو آنرا در عرش کبریایی خویش نداری ...من همچون تویی دارم و تو همچون خودی نداری..............
aadam (13-08-10)
کاربر شهرسختافزار
با خيال راحت نصب كن هيچ مشكلي هم نيست افت فرم هم بسيار ناچيز و فقط تو بعضي بازيها و رزولوشنها هست
مادبرد خودم هم ازراك هست و اسلات گرافيكم 4X هست در حاليكه گرافيك 16X روش نصبه و تست 3Dmark هيچ اختلافي رو نشون نداد و هيچ گونه تيك و ... هم ندارم.
ربطي نداره تو سايت فقط گفته اينها تست شدنددوست عزیز شما می تونید به سایت مادربورد مراجعه کنید ببینید ساپورت میکنه یا نه !!! که متاسفانه ساپورت نمی کنه
گول رم 1.5 اين XFX9600GSO 1.5 رو نخور كه تبليغي بيش نيست اگه هم پاورت چندان جالبي نداري 4670 بخر كه كم مصرفتره حتي 5570 هم با قدرت برابر 4670 و مصرف كمتر و ساپورت DX 11 تو صيه ميشه.من میخوام روی این مادر بورد گرافیک gigabayt4670 یا XFX9600GSO 1.5نصب کنم که روش نوشته PCI EXPRESS 2.0v آیا میشه روش نصب کرد؟؟
|
|
بهتره برد رو با يك برد جديدتر عوض كني . برندهاي گيگابايت و اسوس و فاكسكان بردههاي خوبي دارند . البته بايوستار هم خوبه نسبت به قيمتش .
اما در مورد سوالتون مشكل نداشتن سرعت pcie 2 روي اين برد هست . كه بين 20 تا 35 % كاهش و افت كارائي كارتت رو خواهي ديد . پردازنده مورد استفاده روي سيستم چي هست ؟
you can do it
کاربر شهرسختافزار
شما کارت گرافیکت ضعیفه که 4x با 16x براش فرقی نداره !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه یه کارت گرافیک قوی باشه زمین تا اسمون فرق داره من خودم تست کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 14-08-10 انجام شده است
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
كجاش ضعيفه با قويترين گرافيكها مثل 4870 هم تست شده
کاربر شهرسختافزار
باشه هر جور شما میگین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی من با 5850 تست کردم 20% تفات کارایی داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
MicroSystem (14-08-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks