اول ببینید کدام قطعه این صدا را ایجاد میکنه . در کیس رو باز کنید و ببینید کدام قطعه هست . بعد فنش یا باید سرویس بشه یا تعویض
با سلام..دوستان یکی کمکم کنه که دارم دیوونه میشم..این کامپیوترم خیلی صدا میده رو اعصابم هست..ب گمونم فن گرافیک هست ..چکار کنم که خوب بشه..اه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یکی بهم گفت روغن بریز خوب میشه ولی متاسفانه جایی برای روغن نداره که بریزم..چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
javaheri69 (08-03-16)
اره صداش از فن گرافیک هست..nvidia 210هست..میگن باید روغن بخوره ولی متاسفانه جایی نداره روغن بخوره..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (09-03-16)
منظورتون باید فن جایگزین کنم؟؟؟؟؟اگه فن شو بردارم دیگه نزارم مشکل پیش میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAVYY (09-03-16)
|
شما این کارت رو به وسیله یک بلو وری یا یک دمنده ی دیگه خاکش رو تمیز کنید مخصوصا زیر فن رو ببینید صداش برطرف میشه یا نه اون روغن کاری بیشتر به درد فن کیس میخوره که از پشت یه جای کوچیک دارند و میشه بهش روغن زد تازه همشون هم اینجوری نیستند اگه صدا برطرف نشد باید فنتون همون طور که امید عزیز گفتند عوض بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته . فن رو هم از کارت جدا نکنید چون بااین کار چیپ گرافیکی و قطعات زیر فن دماشون خیلی میر بالا و آسیب میبینند
javaheri69 (10-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks