ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هردوتامون دوتا ویندوز داریم ، هم XP و هم 7 (32 بیت) ، لپ تاپ که ویندوزش اصلی و مال خودشه .
ورژن ها هم دقیقا یکی هستش ، واسه هر دوتامون هم خودم نصب کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مال ایشون که هر دوتا ویندوز OK هست و مشکلی نداره ، اما واسه من توی XP این مشکل مقطع شدن تصویر وقتی که توپ رو شوت میکنی یا پاس میدی رو نداره ولی باز هم حرکت ها و چرخش ها موقع دریبل زدن دقیقا مثل 7 یه مقداری سنگین تر از سیستم دوستمه .
نکته ی دیگه هم این هستش که توی 7 وقتی زمان بازی روی شب تنظیم باشه موقع پاس دادن تصویر مقطع میشه وقتی بازی رو میزارم توی روز دیگه وقتی پاس میدی تصویر مقطع نمیشه !!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی حرکت ها باز هم کنده !
انتی ویروس هم دارم و دائم اپدیته .
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .
سلام نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رزولوشن لپ تاپ که 1920*1980 هستش
رزولوشن مانیتور دوستم 1600*900 (wide)
رزولوشن مانیتور من 1280 * 1024 (استاندارد)

Bookmarks