سیستم رو با دستگاه دمنده باد بگیرید . کابلهای ساتا و ide رو جدا کنید . داخل اسلات رم را با فرچه تمیز کنید . پایه های رم هم با پاک کن تمیز کنید . ببینید جواب میگیرید.
حتما.
خیلی ممنون بابت زحمت و زمانی که مشکلم میگذارید به محض اینکه تمام این کارها رو کردم بهتون خبر میدم
باز هم بابت تمام پاسخ هاتون ممنون
من دستگاه دمنده ندارم. منتها بقیه کار ها رو انجام میدم
آخرین ویرایش توسط aajm در تاریخ 07-09-15 انجام شده است
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقای امید به نظرتون امکانش هست که به خاطر الکتریسیته ساکن بوده و به مادربورد آسیب زده شده؟!
aajm (07-09-15)
رم را در اسلت اول نزدیک پردازنده تست بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aajm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aajm (07-09-15), iranch (07-09-15), M3RS4D 50062 (07-09-15)
|
اونم احتمال هست . برد را با فرچه به خوبی تمیز کنید . همانطور که نیمای گرامی گفتند روی اسلات اول هم تست بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هر کاری می کنم نمی تونم کابل ide سی دی رامم را جدا کنم میشه یه راهنمایی کنید چجوری باید این کار را کرد
از سیدی رام جدا نکنید . از روی مادربرد جدا کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aajm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل های ساتا را کشیدم پایه هارد رو هم با پاک کن پاک کردم و داخل اسلات ها هم با فرچه تمیز کردم و رم را به اسلات اول منتقل کردم ولی باز هم سیستم بالا نیامد
فقط کابل ide رو نتونستم بکشم
یعنی بکشمش بالا؟ گیره نداره؟ آخه حس می کنم وقتی می کشمش تا در بیاد مادربورد هم خم میشه
آخرین ویرایش توسط aajm در تاریخ 07-09-15 انجام شده است
کابل ide رو هم کشیدم ولی بازم جواب نداد
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه . با یک رم دیگه هم تست کنید جواب نداد مادربردتون به مشکل خورده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aajm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks