من Os روفعلا عوض کردم و مشکلی ندارم!
دما هم یه فن خریدم و دیگه مشکلی نداره در صورت بروز مشکل حتما خبرتون می کنم !
در ضمن از شهریار و وریای عزیر هم خیلی تشکر میکنم!
کاربر شهرسختافزار
من Os روفعلا عوض کردم و مشکلی ندارم!
دما هم یه فن خریدم و دیگه مشکلی نداره در صورت بروز مشکل حتما خبرتون می کنم !
در ضمن از شهریار و وریای عزیر هم خیلی تشکر میکنم!
|
|
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MKH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد جان خواهش می کنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یک سوال با توجه به اینکه اون دما طبیعی بود چرا دوباره فن خریدی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 2- مشخصات فن لطفا ...
موفق باشی
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهر سختافزار
شهریار جان مگه فنهایی که تو پک خود سی پی یو های AMD هست با هم فرق میکنه کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات میخوای؟؟!
Administrator
مگه ایشون دوباره فن استوک بستند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب چه کاریه ؟! خودش داشت که ....
فکر میکنم یک فن قوی تر بستند
Administrator
مین رو چند گرفتید ؟ ریویژن چند هست؟
بایوس رو هم آپدیت کنید :
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...e=GA-M57SLI-S4
کاربر شهرسختافزار
چه طور Rev رو بفهمم چنده؟
|
|
Administrator
CPU-Z رو نصب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MKH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی برد رو هم یه نگاه بنداز
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks