سلام به همه دوستان
شرمنده من پستهای قبلی رو یک جا جواب میدم .
Don_Corleone : در مورد ضریب و فرکانس و ولتاژ کاملا حق با شماست . چون در حالت 160 در 25 ولتاژ مورد نیاز 1.300 بود و دما هم 58 ، ولی در حالت 154 در 26 حداقل ولتاژی که دستگاه بالا می یاد 1.52 هست و دما 66 ، در حالی که در رندر تفاوت خاص و محصوصی نداشتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Destiny : سطح تماس Z600 کمی بزرگتر از سطح Core i7 هست و از این بابت مشکلی نیست .اگر شد در هنگام تعویض خمیر حرارتی یه عکس از سطح تماسشون میذارم .
reza76622201 : در مورد ولتاژ پیشفرض مادربرد برای پردازنده باید بگم این ولتاژ 1.42 در فرکانس 4.00 و در حالت 25 در 154 بود که باعث داغ شدن شدید پردازنده میشد . در صورتی که در ولتاژ 1.32 کاملا پایدار هست و حرارت هم مناسب .
freeways88 : دمای پردازنده توسط Cooler Master Hyper Z600 که برایCore i7 بهینه شده بسیار مناسب هست و تقریبا دو برابر بهتر از خنک کننده خودش عمل می کنه . در حال حاظر که فقط یک فن معمولی روی Z600 نصب هست و خمیر مناسبی هم نداره تا دما به طور کامل بالا بیاد ، در فرکانس 4.00 ، بعد از 2 روز رندر و 100% لود ، دما 55-58 درجه ثابت مونده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL و Olesius : به فرموده شما دوستان ZeroTherm ZT100 رو سفارش دادیم .
BaRaN : من چند جا این خمیری که شما فرمودید رو هم گفتم بگردند ، اگه زودتر مشخصاتش رو بگید لطف بزرگی می کنید .
AMD>INTEL : از راهنمایتون ممنون ولی فکر نمی کنم با مقدار اورکلاکی که می خوایم انجام بدیم نیاز به واتر کولینگ بشه و چیز دیگه ای که هست باید این رو هم در نظر داشت که اینجا محیط تقریبا اداری هست و دستم برای این منظور که دائم توی کیس باشم زیاد باز نیست و کم در دسر بودن دستگاه ها بسیار مهم هست . به هر حال ممنون از راهنمایی های شما .
gts : ولتاژ رو از 1.42 در فرکانس 4.00 که بطور اتومات میداد ، به 1.32 رسونده و پایداری هم داره . ممنون
حالا دوستان می تونند یه توضیحی در مورد حالت C-State در این پردازنده ها بدند ، حالت های مختلفی هم داره مثل c1 c6 و غیره که BaRaN جان در اوایل فرموده بودند اگر رندر سنگین دارید روی c6 تنظیم کنیم .
راستی در مورد رمها و تایمینگ اونها نظرتون چیه ؟ چون خودش اعلام کرده در تایمینگ 9.9.9.24 و فرکانس 2000 ، ولتاژ باید 1.65 باشه ولی مادربرد در این شرایط ولتاژ رو 2.00 می ده و اگر دستی پایین بیارم فقط در 1.90 دستگاه بالا می یاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آیا باید تایمینگ پایین یا بالا بره یا موردی نداره که در این ولتاژ کار کنه ، این رو هم در نظر بگیرید که چون دستگاه ها مستقیما جولوی کولر گازی هستند ، رم ها همیشه کاملا سرد هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنون از همه ، بسیار کمک کردید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks