ببین دوست من این با صحبتی که اول کردی تفاوت داره...منظورم از یکسان بودنش دوست عزیز یکسان بودن نوع اورکلاکشون هست. گزینه های هر دو برای اورکلاک یکسان و فقط نام متفاوت دارن. خود corei7 و phenom اگه متفاوت نبودن که دیگه Intel و AMD فرقی نداشتن. الان متوجه منظور من شدین ؟ برداشت شخصی شما از جمله من اشتباه بوده که این همه شعر و غزل براش نوشتین.
شما دقیقا درباره پلتفرم صحبت کردی نه اورکلاکشون!
برداشت شخصی من از صحبت شما دقیقا همونیه که شما نوشتید. به نظر می رسه برداشت شخصی شما از صحبت خودتون چیز دیگه ای بوده و انتظار داشتید همه به جای صحبت هاتون متوجه برداشت شخصیتون بشن!
شما نشون بدید Core i7 یا Phenom از FSB استفاده می کنند، بقیه اشاگه پلتفورم AMD با FSB نشونتون بدم حرفتون رو پس می گیرین؟
من درباره سوال شما چیزی نگفتم و از شما برای فرمایشاتتون دلیل خواستم، که باز هم ارائه نمی کنید.
خوب آقا فرض بگیریم FSB اشتباهه جواب سوال اصلی من چی شد؟
شما سوال های منو ول کردین دارین ایراد نگارشی می گیرین.
من از شما سوال پرسیدم، شما با سوال، سوال من رو جواب دادید و حالا می گید جواب من چی شد! جالبه :دی
شده مثل عملکرد دولت نهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال شما،
مثالی که شما می زنید به هیچ وجه مثال مناسبی برای این قضیه نیست. در این تاپیک دوستمون راهنمایی شد به اینکه "ضریب پردازنده رو ثابت نگه داره" و کلا شروع این بحث ها هم همین بود.
ثابت نگه داشتن ضریب پردازنده در دو حالت دلیلی برای اثبات اون قضیه نیست.
شما در مثالی که زدید بالاتر برید و به فرکانس 3.8 گیگاهرتز برسید، در اون موقع ترجیح می دید فرکانس مسیر رو تقریبا 50 درصد اورکلاک کنید یا ضریب پردازنده رو افزایش بدید؟ من برای یک اورکلاک پایدار و دائمی بدون شک بالا بردن ضریب رو انتخاب می کنم. شاید روش شما تفاوت داشته باشه.
--
شما به نکته ای اشاره کردید، از شما دلیل فنی خواستیم فقط بحث رو به حاشیه بردید و برداشت خودتون از صحبت های قبلی رو عوض می کنید.
ادامه این بحث فایده ای نداره...
به قول شما خودتون به شیوه خودتون اورکلاک کنید، ما هم به شیوه خودمون. ولی راهنمایی کاربران در انجمن باید با دلیل همراه باشه.
موفق باشید.

Bookmarks