وقتی که خودت عرایض خودت رو قبول نداری ، بنده دیگه اصراری ندارم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآقا مهدی عزیز...
این برداشت شماست...!! من سعی کردم به قول خودتون!! ساده تر توضیح بدم... کل مطلب فرقی کرده؟؟!! ضریب پایین و BCKL بالا...
فقط یادت باشه که هیچ یک از عرایضت رو نتونستی اثبات کنی . خوانندگان تاپیک برداشت نهایی رو می کنند .
به نظرت ، این افزایش کارایی اندک با افزایش QPI ، اگر به آسیب دیدن سیستمی که هزینه پردازنده و مادربوردش فقط 1400 دلاره میشه، به هر قیمتی میرزه ؟پس کارایی براشون مهم هست...!!! و خواستار این هستند که پروژه های مربوطه هرچه سریعتر به اتمام برسن...
علی جان ، این تاپیک ممکنه در آینده هم توسط کاربر دیگه ای مطالعه بشه . اصلا هدف ایجاد انجمن های تحت وب همین هست . برای همین باید توجه داشت که مطالب پست ها کاملا جامع و کامل باشه .اگر داشته باشد چی...؟!!
نمی توان به صرف اینکه ممکن هست مشکلی پیش بیاد مطلبی رو رد کرد... کاری که شما انجام دادید...!!
حالا اگر من به قول شما کمکی نکرده باشم ، حداقل باعث گمراهی این دوستمون نشدم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآقا مهدی عزیز فکر نمی کنم شما هم با ادامه بحث کمکی به دوستمون کرده باشید...!!!
از طرفی در این تاپیک ، اشتباه شما باعث شد خیلی از مسائل تشریح بشه ، همین امر این به این دوستمون کمک میکنه به جای اینکه صرفا فقط تنظیم کردن چند تا عدد و ولتاژ رو به صورت تجربی یاد بگیره ، به فلسفه علت تغییرات اون اعداد رسید . همین امر ارزش زیادی داره .
بنده بیجا بکنم ، هنچین قصدی داشته باشم . ولی کولر استوک رو خوب اومدی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه مسخره گرفتن آقا مهدی عزیز در این مکان کار درستی نیست...!! هرچند بعید هم نیست که استوک بوده باشه!!!
دیگه خودتون بیشتر در جریان هستید که ، در رکوردگیری این چنینی کمترین افزایش Performance ، حتی اگر خیلی ناچیز هم باشه ممکنه در رنکینگ نهایی اختلاف قابل توجهی رو ایجاد کنه . ولی در اورکلاک کاربردی و استفاده 24/7 ، چیزی که مهم هست ، پایداری 100% و safe بودن پروفایل مورد نظر در وحله اول قرار داره .اگر کمی با آرامش بیشتر!! مطالعه می فرمودید متوجه می شدید که منظور من این بود با استفاده از Ln2 و دمای -180 درجه هم ضریب 30 اعمال نشده...!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر اشتباهی رخ داده بود قطعا قبول می کردم! ولی اینکه شما اصرار بر اشتباه بنده دارید قابل درک نیست...!!
شما گفته های من رو جدا کردید و جداگانه پاسخ دادید (هرطور که مایل بودید برداشت کردید و پاسخ دادید)... در حالی که مثل قطعات پازل باید به تصویر نهایی (مفهوم کلی!) دقت می کردید...!!
بله انتظار دارم بحث رو تموم کنید... ولی انگار به هر نحوی شده قصد دارید به من تحمیل کنید که اشتباه کردم...؟؟!!
خب این نتیجه گیری شماست . از نظر من این تاپیک در چند ماه اخیر ، یکی از بهترین تاپیک های انجمن پردازنده و مادربورد هست . 100% بعد از مشورت با تیم مدیریت در لیست موجود در تاپیک =-> تاپیک های برتر تالار پردازنده و مادربورد <-=از baloot3d عزیز عذر می خوام...
این طور که پیداست در این تاپیک به همه مسائل پرداخته خواهد شد, جز مشکل شما...!!!
اضافه خواهد شد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks