آقا مهدی عزیز...ببین علی جان . شما به خاطر توجیح اظهار نظر اشتباهی که داشتی ، تو هر پست داری موضعت رو تغییر میدی . تو پست های قبلیت گفته بودی :
این برداشت شماست...!! من سعی کردم به قول خودتون!! ساده تر توضیح بدم... کل مطلب فرقی کرده؟؟!! ضریب پایین و BCKL بالا...
چرا پیش نکشیدم...؟؟!!شما تو کدوم پستت به Perofrmance بالاتر اشاره کرده بودی ؟ دقیقا موضع شما این بود که در حالتی که BCLK افزایش پیدا میکنه ، پردازنده توان مصرفی کمتری نسبت به افزایش CPU Ratio داره !
یعنی می خوای نوشته های مکتوب خودت رو هم نقض کنی ؟ شما که به قول خودت، منظور من رو فهمیدی چرا تو پست های قبلت این موضوع رو پیش نکشیدی !
از اینکه پیش نکشیدم ناراحت شدید...؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به سخره گرفتن آقا مهدی عزیز در این مکان کار درستی نیست...!! هرچند بعید هم نیست که استوک بوده باشه!!!تمام این بحث ها به کنار ، شما تو دو پست پشت سر هم، گفته های خودتون رو نقض کردید ! ملاحظه بفرماییید :
تو پست بالا اشاره کردید، که داریم درباره اورکلاک کاربردی با AIR صحبت میکنیم ، حالا در پست جدیدتون می فرمایید :
این رتبه های اولی که شما فرمودید نکنه فرکانس 5- 5.5 گیگاهرتز رو با کولر استوک پایدار کردند ؟!!!
همانطور که خودتون هم می دونید چنین رکورد هایی فقط با استفاده از Xtreme Cooling پایدار میشه .
اگر کمی با آرامش بیشتر!! مطالعه می فرمودید متوجه می شدید که منظور من این بود با استفاده از Ln2 و دمای -180 درجه هم ضریب 30 اعمال نشده...!!
طبق فرمایش دوستمون:در ادامه پستتون سوال میکنید که ؟
بنده از شما سوال میکنم ، در سیستمی که قراره به صورت 24 ساعته رندر سنگین بگیره ، کدوم پروفایل پایداری بیشتر و در نهایت Safe تر هست ؟
کدوم پروفایل برای داشتن اورکلاکی کاملا بدون دردسر برای افراد تازه کار مناسب تر هست ؟
کدوم پروفایل در برابر ریسکی که سلامت قطعات رو تحدید می کنه، ارزش افزایش Performace ی که به سیستم اضافه میکنه رو داره ؟
همانطور که خودتون اشاره کردید ، ما داریم در باره اورکلاک کاربردی سیستم این دوستمون صحبت میکنیم ، برای ثبت رکورد پروفایل تحویل این دوستمون نمیدیم . این طور نیست ؟
پس کارایی براشون مهم هست...!!! و خواستار این هستند که پروژه های مربوطه هرچه سریعتر به اتمام برسن...مخصوصا اگر یه پروژه باشه که باید زود هم بیرون بیاد ، برای همین هم باید دستگاه ها اورکلاک بشن تا جایی که میشن باید اور بشن تا کارمون راه بیوفته
در حال حاضر فقط مشکل دما دارن که با تنظیم دقیق ولتاژ این مشکل برطرف می شه... احتمالا خمیر حرارتی مناسبی هم استفاده نشده... دمای پردازنده در حالت لود به زیر 70 برسه مشکلی نخواهیم داشت!
بورد Rampage هم بوردی نیست که BCKL 150-160 مشکلی براش پیش بیاره...
اگر داشته باشد چی...؟!!بله ، چرا که نه ؟ فرکانس QPI و DRAM تغییرات قابل توجهی داره ! اگر مادربود مورد نظر ضرایب خوبی برای تغییرات این فرکانس ها نداشته باشه ، همون مشکلی که قبلا خدمت عرض کردم پیش میاد .
نمی توان به صرف اینکه ممکن هست مشکلی پیش بیاد مطلبی رو رد کرد... کاری که شما انجام دادید...!!
آقا مهدی عزیز فکر نمی کنم شما هم با ادامه بحث کمکی به دوستمون کرده باشید...!!!هدف بنده هم از اول بحث همین بود ! شما تو اون پست اولتون با اظهار نظر عجیبتون گمان نمی کنم می تونستید به این دوستمون کمک کنید ! شما به جای قبول اشتباهاتون بحث رو با تغییر مواضعتون تو هر پست جدید کش دادید ، حالا از من انتظار دارید تا بحث رو تموم کنم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اشتباهی رخ داده بود قطعا قبول می کردم! ولی اینکه شما اصرار بر اشتباه بنده دارید قابل درک نیست...!!
شما گفته های من رو جدا کردید و جداگانه پاسخ دادید (هرطور که مایل بودید برداشت کردید و پاسخ دادید)... در حالی که مثل قطعات پازل باید به تصویر نهایی (مفهوم کلی!) دقت می کردید...!!
بله انتظار دارم بحث رو تموم کنید... ولی انگار به هر نحوی شده قصد دارید به من تحمیل کنید که اشتباه کردم...؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از baloot3d عزیز عذر می خوام...
این طور که پیداست در این تاپیک به همه مسائل پرداخته خواهد شد, جز مشکل شما...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا مهدی عزیز امیدوارم که در صحبت هام ناخواسته اهانتی نکرده باشم... هرچی باشه شما استاد ما هستید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...

Bookmarks