ببین علی جان . شما به خاطر توجیح اظهار نظر اشتباهی که داشتی ، تو هر پست داری موضعت رو تغییر میدی . تو پست های قبلیت گفته بودی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده شما محدودیتی از نظر ضریب پردازنده (MP) ندارد و شما می تونید ضریب پردازنده رو تا 33 (اگر اشتباه نکنم!) بالا ببرید... این حالت کمک می کند که در BCLK پایین پردازنده به فرکانس بالا برسد...!!
ولی نکته مهمی که قابل ذکر هست! با افزایش ضریب پردازنده میزان مصرف و ولتاژ مورد نیاز پردازنده هم افزایش چشم گیری خواهد داشت...
پس بهترین شیوه برای اوورکلاک این پردازنده ثابت نگه داشتن ضریب نرمال هستچرا نظر شخصی...؟؟
این که ضریب بالاتر ولتاژ کاری پردازنده و مصرفش رو بالا می بره دلیل می خواد...؟!!من نگفتم که با ثابت نگه داشتن ضریب و افزایش BCKL توان مصرفی پردازنده افزایش پیدا نمی کنه...! عرض کردم که بهترین راه اوورکلاک این پردازنده پایین نگه داشتن ضریب هست...
ضریب بالاتر به مراتب ولتاژ بالاتری رو طلب می کند... در حالی که با ضریب پایین تر و کمی BCKL بالاتر می شود دقیقا به همان فرکانس رسید با ولتاژی به نسبت پایین تر...!!
با سپاس...
شما تو کدوم پستت به Perofrmance بالاتر اشاره کرده بودی ؟ دقیقا موضع شما این بود که در حالتی که BCLK افزایش پیدا میکنه ، پردازنده توان مصرفی کمتری نسبت به افزایش CPU Ratio داره !
یعنی می خوای نوشته های مکتوب خودت رو هم نقض کنی ؟ شما که به قول خودت، منظور من رو فهمیدی چرا تو پست های قبلت این موضوع رو پیش نکشیدی !
قصد رکورد زدن نیست که محدودیت های مربوط به BCKL بالا مطرح بشه... نهایت BCKL که ممکن است ست شود 150-160 هست... فکر می کنید این باس مشکلی پیش بیاره...؟؟
تمام این بحث ها به کنار ، شما تو دو پست پشت سر هم، گفته های خودتون رو نقض کردید ! ملاحظه بفرماییید :
تو پست بالا اشاره کردید، که داریم درباره اورکلاک کاربردی با AIR صحبت میکنیم ، حالا در پست جدیدتون می فرمایید :ما در مورد 1-2 ضریب بالا یا پایین صحبت نمی کنیم... ما داشتیم در مورد اوورکلاک این پردازنده با Air Cooling صحبت می کردیم که به نسبت اوورکلاک با Ln2 و -180 درجه تفاوت زیادی دارد...
این محدودیت ایجاب می کند که ضریب در حد امکان پایین باشد...!!
این رتبه های اولی که شما فرمودید نکنه فرکانس 5- 5.5 گیگاهرتز رو با کولر استوک پایدار کردند ؟!!!تستهای Wprime & SuperPi مربوط به این پردازنده رو که نگاه می کردم اکثرا (رتبه های اول!) با مولتی 29 تست کرده بودند و بالاتر نداده بودند...
همانطور که خودتون هم می دونید چنین رکورد هایی فقط با استفاده از Xtreme Cooling پایدار میشه .
در ادامه پستتون سوال میکنید که ؟
بنده از شما سوال میکنم ، در سیستمی که قراره به صورت 24 ساعته رندر سنگین بگیره ، کدوم پروفایل پایداری بیشتر و در نهایت Safe تر هست ؟برای رسیدن به 4000mhz به طور مثال 2پروفایل می شه ذکر کرد:
30*133.3
25*160 یا 26*153.8
کدوم پروفایل کارایی بیشتری دارد...؟؟
کدوم پروفایل برای داشتن اورکلاکی کاملا بدون دردسر برای افراد تازه کار مناسب تر هست ؟
کدوم پروفایل در برابر ریسکی که سلامت قطعات رو تحدید می کنه، ارزش افزایش Performace ی که به سیستم اضافه میکنه رو داره ؟
همانطور که خودتون اشاره کردید ، ما داریم در باره اورکلاک کاربردی سیستم این دوستمون صحبت میکنیم ، برای ثبت رکورد پروفایل تحویل این دوستمون نمیدیم . این طور نیست ؟
بله ، چرا که نه ؟ فرکانس QPI و DRAM تغییرات قابل توجهی داره ! اگر مادربود مورد نظر ضرایب خوبی برای تغییرات این فرکانس ها نداشته باشه ، همون مشکلی که قبلا خدمت عرض کردم پیش میاد .قصد رکورد زدن نیست که محدودیت های مربوط به BCKL بالا مطرح بشه... نهایت BCKL که ممکن است ست شود 150-160 هست... فکر می کنید این باس مشکلی پیش بیاره...؟؟
هدف بنده هم از اول بحث همین بود ! شما تو اون پست اولتون با اظهار نظر عجیبتون گمان نمی کنم می تونستید به این دوستمون کمک کنید ! شما به جای قبول اشتباهاتون بحث رو با تغییر مواضعتون تو هر پست جدید کش دادید ، حالا از من انتظار دارید تا بحث رو تموم کنم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدامیدوارم این بحث در اینجا تموم بشه و در پست های آتی کمک به دوستمون برای رفع مشکل پیش آمده مد نظر قرار بگیرد...

Bookmarks