سلام علی جان
انتهای آورکلاک این سری پردازنده بین 3.8 تا 3.9 گیگاهرتز است که شما به آن نقطه رسیدید
برای عبور از این دیوار باید ولتاژ بسیار زیادی به پردازنده بدید که به دلیل ایجاد دما بسیار زیاد با خنک کننده های معمولی اصلا پیشنهاد نمیشه
سلام علی جان
انتهای آورکلاک این سری پردازنده بین 3.8 تا 3.9 گیگاهرتز است که شما به آن نقطه رسیدید
برای عبور از این دیوار باید ولتاژ بسیار زیادی به پردازنده بدید که به دلیل ایجاد دما بسیار زیاد با خنک کننده های معمولی اصلا پیشنهاد نمیشه
|
تا حالا روی4.2گیگاهرتز هم بردم ولی سیستم پایدا نبوده و ری استارت شده ولی توی3.8تونستم بدون مشکل پایدارش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بگم توی زمستون بود به زور دمارو اورده بودم پایین ولتاژ هم روی یکی مونده به اخری بود.....دما زیر60درجه بود دقیق یادم نیس چند....مشکل یه مشکل خاصه.چون با نرم افزار تیونر مین بورد هم تست کردم تا بردم به بالای260یسیتم ری استارت میشه.....به نظر شما بازم همون ولتاژ ودما دلیلش هستن؟
آخرین ویرایش توسط ali_mohandes در تاریخ 09-08-15 انجام شده است
روی 3.8 باید با ولتاژ پائین کار کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_mohandes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا میزان ولتاژ را بنویسید
دقیق خاطرم نیست ولی فکر کنم حدود 1.25 ولت این پردازنده باید روی 3.8 کاملا استیبل بشه
ولتاژ را همین حدود ست کنید و آرام آرام فرکانس را بالا ببرید و تست کنید
ali_mohandes (09-08-15), AMD>INTEL (09-08-15), M3RS4D 50062 (10-08-15)
ن بابا1.2کجا بودالان روی1.4هستش(دیفالتش)من بردم روی1.55فک کنم دقیقیادم نیس خوب بوداگه می خوای فردا تست می زنم میگم بهت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکس نمی دونم چرا بعضی وقتا فرکانس رو گنده مینویسه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم اصلیش....درست نوشته فکرکنم واس ویندوز10باشه...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ali_mohandes در تاریخ 09-08-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks