حالت استند باي الان روي S1 هست يا S3 ?
کاربر شهرسختافزار
Overclocker (16-02-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
S3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
........
محمد جان سیستم شما مشکل نداره.
مشکل از پاور هم نیست به تنظیم بایوس هست .
کلا دو نوع تنظیم در قسمت انرژی سیستم داریم S1 و S3 که اس 1 قدیمتره و زمانی که سیستم رو در اون حالت تنظیم کنید وقتی سیستم رو در حالت استند بای قرار میدید سی پی یو - هارد دیسک - کارت گرافیکی و یه سری دیگه از قطعات سیستم خاموش میشن ولی خیلی ها هم کار میکنن و در این حالت فنها هم کار می کنن و با تکان دادن موس یازدن یه کلید سیستم به حالت عادی برمیگرده .
اما در حالت S3 اکثر قسمتهای سیستم به طور کامل خاموش میشن و فقط برق رم قطع نمیشه و تمام برنامه های در حال اجرا به همون صورت در رم باقی می مونن و در این حالت با زدن کلید پاور سیستم بلافاصله در ویندوز خواهد بود همونطوری که قبل از استند بای بوده در این روش اگه برق سیستم قطع بشه تمام اطلاعاتی که ذخیره نشدن میپره ! پس بهتره زمانی که می خواین از این روش و همچنین روش قبلی استفاده کنین حتما کارهاتون رو ذخیره کنین .
اما مشکل بسیار عجیب خودم با استندبای
مین من ایسوس و پاورم گرین 380 هست الان یه مدته زمانی که سیستم رو در حالت S 3 استند بای می کنم خود به خود بعد از یه مدت مثلا 10 دقیقه خود به خود روشن میشه قبلا پاورم 250 گرین بود ارتقاع دادم به 380 هنوز هم همین مشکلو دارم . تا اینجاش خیلی عجیب نیست ! موضوع اینه که سیستم بعد از چند دقیقه اگه باهاش کار نکنم و به چیزی دست نزنم دوباره خودبه خود میره توی حالت استندبای ! و دوباره بعد از چند دقیقه دوباره روشن میشه !!!!!
MOHAMMAD1 (17-02-09)
MOHAMMAD1 (17-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks