کلا درست Stand By این هست که سیستم خاموش نمیشه و با تکون دادن موس یا کیبورد سیستم روشن میشه
شاید قبلا سیستم خود رو روی هایبرنیت میزاشتید .
کاربر شهرسختافزار
مادربرد P5B و بایوس آخرین ورژن و CPU هم E8400 رم 2گیگ باس 800 Ocz Gold و پاور 380 گرین و گرافیک 8500GT 512 و HDD 500 و .....
تا چند روز پیش وقتی سیستم رو Stand bye میکردم سیستم خاموش میشد و فقط با زدن دکمه ی پاور روی کیس میتونستم روشنش کنم و برم تو ویندوز ولی الان سیستم روشن میمونه فقط مانیتور خاموش میشه ! و با زدن هر دکمه ای روی موس و کیبرد روشن میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل کجاست ؟ آیا مادربرد مشکل داره یا قطعه ی دیگه ؟
|
|
مدیر سابق انجمن
کلا درست Stand By این هست که سیستم خاموش نمیشه و با تکون دادن موس یا کیبورد سیستم روشن میشه
شاید قبلا سیستم خود رو روی هایبرنیت میزاشتید .
کاربر شهرسختافزار
نخیر اردلان جان فکر میکنم این قابلیت اسوس هست که چنین کاری میکنه اگر سیستم کامل خاموش نشه پس چی رفته Stand bye ؟؟؟؟ حتما مانیتور !!!
مانیتور رو که آدم خیلی آسون خودش میتونه خاموش کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هر چی مادربرد اسوس بستم تا حالا هیچ کدوم اینجوری نبودند فقط این بعد از چند وقت اینجوری شده !!!
من فکر میکنم مادربرد مشکل داره ؟؟!!
بابا اینو 100 دفه گفتیم که مشکل از پاور
Overclocker (15-02-09)
کاربر شهرسختافزار
مرسی
منم 101 دفعه مغزم بد سکتور گرفته fdisk کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون واقعا کمپلت از مغزم پاک شده بود !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس میرم پاورشو میدم گارانتی .
مدیر سابق انجمن
نخیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اسمش هم معلومه دیگه
Stand by یعنی آماده با کار
تا موس رو تکون میدی بالا میاد
حالا شما به من بگو اگه سیستم با Standby خاموش بشه فرقش با شات داون چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
توی مین من این استندبای اینجوریه که کیس و مانیتور خاموش میشه و وقتی یک کلید از کیبرد رو بزنی سیستم روشن میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل مربوط میشه به یک گزینه به اسم S3 که توی بایوسه هست که باید اتوماتیک باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (15-02-09)
مدیر سابق انجمن
خوب وقتی سیستم روشن میشه سیستم از اول بوت میشه یا ادامه داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر ادامه داره میشه Sleep نه Standby
خوندن این متن هم خالی از لطف نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Configuration_and_Power_Interface
Overclocker (15-02-09)
ما دوتا استند بای داریم یکی دستی هست که بهش Sleep هم میگن یکی هم اینه که بعد از یک زمان مشخص سیستم برای ذخیره انرژی هارد و مانیتور رو خاموش میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من هردو گزینه هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (15-02-09)
کاربر شهرسختافزار
درسته اصلش s3 هست !!!!
خوب افتادید به جون هم ها !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks