سلام
من یدونه هارد ssd m.2 به مادربرد وصل کردم ولی اصلا تو بایوس نشون نمیده همچین قطعه ای رو، چیکارکنم تا بیاد ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-N9005
|
hamed 111 (04-01-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم انجام دادم ولی جواب نداد
Sent from my SM-N9005
آخرین ویرایش توسط mehdi_0111 در تاریخ 03-01-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (03-01-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت هم انجام دادم . ssd رو در اوردم دوبار جا زدم . تنظیمات رو هم انجام دادم ولی هنوز هم نمیشناسه :(
Sent from my SM-N9005
M3RS4D 50062 (03-01-15)
امکان داره هارد مشکل داشته باشه ؟ میخام برگشت بزنم از دیجی کالا گرفتم گارانتی تعویض داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-N9005
M3RS4D 50062 (03-01-15)
|
بله مرجوع کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_0111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (03-01-15), mehdi_0111 (03-01-15)
سلام عزیز
برادر دلاور دو نوع M2 SSD داریم . M2 SATA و M2 PCI-E که شما قربانی بی دقتی و عدم آگاهی کامل از شرایط ساپورت دقیق مادربردتون از این نوع SSD ها شدید و قطعاً اولین و آخرین نفر هم نیستید .
این نوع SSD ها نیاز به دقت زیادی دارند در دونستن شرایط ساپورت دقیق مادربرد و خرید آگاهانه مطابق بر ساپورت مادربردتون تا متحمل ضرر نشید
SSD شما خراب نیست بلکه مادربرد Z97-A تنها از M2 PCI-E ها پشتیبانی می کنه !!
http://www.asus.com/Motherboards/Z97A/specifications/
Premier Pro SP900 M2 و تمام M2 های بازار ما همگی ساتا هستند که هیچ فرقی با SSD های 2.5 اینچ ساتای متداول بازار ندارند . M2 PCI-E ها قیمت بالایی دارند و اگر وارد کشور هم بشن هرکسی نمیتونه بخرتشون . امثال M6e از پلکستور M2 PCI-E هستند !
دیجی کالا براتون مرجوع و تعویض نخواهد کرد چون خراب نیست . تنها راهش این هست که در بازارچه ها با کمی کسر قیمت بفروشید .
یک SSD ساتای معمولی 2.5 اینچی بخرید و خیال خودتون هم راحت کنید ! اگر اینکار رو همون اول کرده بودید این دردسر و ضرر رو متحمل نمی شدید .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 03-01-15 انجام شده است
7970 (03-01-15), AMD>INTEL (03-01-15), hamed 111 (04-01-15), I M A N (03-01-15), M3RS4D 50062 (03-01-15), mehrdad_ab (03-01-15), Meysam_M69 (03-01-15), YosefFaraji (03-01-15)
ای بابا عجب کاری افتاد مارو . اخه من قبل اینکه بخرم هم اینجا هم تو یه انجمن دیگه گفتم ولی کسی چیزی بهم نگفت راجع به این موضوعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید![]()
![]()
Sent from my SM-N9005
وقتی مقاله آموزشی براتون آماده با زبان فارسی و روان قرار میدن و زحمت مطالعه هم به خودتون نمیدید یا مطالعه می کنید و بهش دقت نمی کنید همین موارد پیش میاد !! پس لطفاً نفرمائید که گفته نشده و حداقل کم لطفی نکنید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_0111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جزئیاتش هم در پیغام خصوصی گفتم براتون و کلیات ماجرا هم عرض کردم اینجا تا دوستان عزیز دیگر هم متوجه ماجرا باشند که علت این داستان فقط بی دقتی خودتون بوده و نه چیز دیگری و دوستان دیگه هم توصیه اکید می کنم اگر به هر دلیل سراغ SSD های M2 می روید کاملاً از شرایط ساپورت توسط مادربردتون مطمئن باشید . و بدانید که M2 SATA ها از نظر کارایی تفاوتی با SSD های متداول 2.5 اینچی نمی کنند و حداقل این SSD های معمولی ریسک ساپورت این چنینی ندارند !
راه حل کار هم بهتون در پست قبل توضیح دادم
موفق باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (04-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks