میشه یک عکس از گزارش آواژنگ بگذاری ؟

ممکنه خش شما باعث Cut Line شدن شده باشه ولی کات لاین شدن معمولاً باعث از کار افتادن قسمتی از سیستم میشه .

من دقیقاً متوجه نشدم برد شما را آواژنگ گفت که خش خورده و از گارانتی خارج کرده یا گفته که سالمه بیاند ببرید ؟

اگه میتونید با یک دیباگر و یک پردازنده E5XXX مثل E5200 تست کنید ببینید نتیجه چی میشه .

بابا گزارش اواژنگم کجا بود؟

من رفتم اونجا برد رو بهشون نشون دادم گفتم مشکلش چیه رفته چایی که برد به کیس پیچ میشه......اونجا رو میگم! یه خش گیر آورده میگه این خش چیه؟ میگم معلومه برد رو پیچ میکنی به کیس همچین چیزی میشه خب.............

تو برگه ای که به من داده بود خدا شاهده نوشته بود ایراد از نظر مشتری :not boot .........از نظر کارشناسی:خش!

خداوکیلی خوتون قضاوت کنید کجای این حرف کارشناسی بود؟ مگه برد من به خاطر این چیزها مشکل داشت.......اگه خشه که حاضرم 100 نا خشبیوفته روش!

من با این کاری ندارم.................بیخیالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

من مشکلم با این بورد نازنین (اگه ظاهرش ساده هست ولی بورد فوق الاده ای بود ....تو اور 4 هسته ای های 775 و اور رم ddr2 که تکه ) چیز دیگه ای بود که گفتم.........:(

حالا به حر حال..........همون کاری که شما گفتید میکنم

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید