برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devil762 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جنگ کجا هست آقا ؟
من میگم با 4 مدل پاور اونم از بهترین های بازار تستش کردیم!!!
والا دوستان عزیز تا جایی که تونستند ما را دارند راهنمایی میکنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتو رو خدا اگه نمیتونید راهنمایی کنید الکی نظر و پست ندید
پست الکی من که ندیدم!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم نیما جان از راهنماییت
من به یه سلرون یا یه P4 تستش میکنم ببینم چی میشه!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنوم از راهنماییت دوست من
حتما یه دیباگر میگیرم و ببینم چه اروری میده
همون طور که قبلا گفتم الان تمام قطعات روی سیستم هستند و مشکلی ندارند یه یک پروفایل 24/7 برای e8400 چیدم با فرکانس 4.5 که نه برد مشکل داره نه رم نه هیچ چیزه دیگه! از این بابت خیالم راحته........
موقع اور رم بود که فکر کنم قصد فرکانس 1400 c5 روی ایر رو داشتم که اخرش 1374 c5 شد اما میخواستم 1400 بزنم که انقدر به برد فشار اومده بود موقعی که میرفت تو وین ریست میشد و من فکر کردم برد مشکل داره اما بوت ویندوز پریده بود!!!!
حالا با سلرون تست میکنم از دیباگر هم استفاده میکنم ببینم چی میشه!؟
من تهران هستم و به نمایندگی مرکزی آواژنگ در همون خیابان گاندی مراجعه کرده بودم!
اما چیزی که اعصاب منو خورد کرده بود که من با اینکه گفتم مشکل برد چیه اما رفته روی جایی که برد به کیس پیچ میشه که حتما هم میشه گیر داده و برد رو از گارانتی خارج کرد!!!!!!
روی رسید هم نوشته بود : ایراد از نظر مشتری :not boot ایراد از نظر کارشناسی: خَش!!! اخه من چی بگم؟ برد من به خاطر یه خش ساده اینطوری شده بود مگه..............

Bookmarks