برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از پاسختون
راستش من قطعات سیستمم مشکلی نداره ...ببین این مشخصاتشه:
برد فعلی من که کاماندو هست و این داره خاک میخوره!
CPU:Q9550 -E8400 که 9550 رو فروختم
RAM: CSX DDR2 1200 CL5 (D9GMH)
VGA:ASUS R.O.G GTX 260 MARTIX
PSU: GREEN GP1235B
خب من توی تست های خودم با این مشکلات برخوردم اما در دو تا اورپارتی که داشتیم اذیتمون کرد! روز اول بوت نمیشد روز دوم بوت میشد و بقیه ی قضایا..........
سیستمی که داشتیم مشخصاتش این بود برای این پلت فرم:
RAM:TEAM GROUP DDR2 1200 CL5 D9GMH
VGA:MSI GF9500
PUS:ENREMAX 1250
که از گرافیک ضعیفی استفاده کردیم! و هم از رم D9GMH تیم گروپ و هم از رم خودم استفاده کردیم اما روز اول با وجود همه ی اینها بوت نشد! و همه چیز رو ازش جدا کردیم فردا صبح خیلی خوب روشن شد!
دفعه ی بعدی هم رم خودم بود با پاور 1050 وات انرمکس! اما بازم بازی درآورد!
هم رم هم گرافیک هم پاور .....همشون سالم بودند و هیچ مشکلی نداشتند و انصافا از بهترین قطعات استفاده کرده بودیم!
درسته مادربوردهای گیگا بعد از بوت ناموفق سعی در بوت دوباره میکنند....
این برد هیچیش نیست...هیچ ایرادی نداره...تو اور کم نمیذاره......واقعا بدون نقص عمل میکنه فقط این مورد حالمو گرفت!!
اما من برد رو بعد از اینکه دیگه روشن نشد برد آواژنگ و بعد از یک هفته زنگ زدند که بردت هیچیش نیست و سالمه میتونی بیای ببریش!!!!!!!!!
من گفتم بوت نمیکنه...جلوی چشام بوت کرد!!!! گفتم رم دوکاناله اصلا بوت نمیکنه بازم جلوی چشام بوت کرد!!!
ببین اونجا هم همین وضعی بود.........حالش بد میشد روشن نمیشد 1 روز استراحت میکرد حالش می امد سرجاش! من به این موضوع عادت کرده بودم که دفعه ی اخر خیلی جدی تر شد...........
خب پس این دفعه میرم میگم cut line در برد ایجاد میشه و ازشون میخوام بایوس رو عوض کنند خدا کنه این برد نازنین درست بشه
بازم ممنونم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks