این نرم افزارMalwarebytes Anti-Malware رو که معرفی کردید دانلود و آپدیت کردم و باهاش سیستمو اسکن کردم ... باورم نمی شه 12 تا از همین بد افزار ها و تروجان ها را پیدا کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه هیچوقت از eset استفاده نمی کنم.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب به لطف شما ها میزان استفاده ی cpu ام تقریبا طبیعی شد... خیلی مـــــمنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر خلاف گذشته که وقتی به موس و کی بورد دست نمی زدم و هیچ برنامه ای هم باز نبود اما حداقل استفاده ی سی پی یو در اون زمان 40 یا 50% بود.
اما الان در همون شرایط حداقل استفاده %3 هست...
البته گاهی وقت ها استفاده ی CPU در همون شرایط میره رو 20 تا 70 یا حتی 100% اما نهایتا برای 1 یا 2 ثانیه...
اگه این شرایط طبیعیه که هیچ ولی اگه اینطور نیست برای رفع این مشکل چه راهی پیشنهاد می کنید؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یه سوال دیگه : این nod32 که به درد نمیخوره شما چه آنتی ویروسی رو برای استفاده معرفی می کنین که کمتر گرفتار این جور تروجان ها و بدافزار ها شد؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس فراوان از شما و این انجمن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks