سیستم رو حتما با avira rescue cd بوت و تست کنید .
سلام دوستان بنده بعد از تعویض ویندوز مشکل استفاده ی زیاد cpu رو داشتم .
حتی وقتی هیچ نرم افزاری باز نیست cpu معمولا از 40 درصد به بالا استفاده میکنه و گاهی وقت ها هم 100% .
و البته وقتی وارد اینترنت می شم معمولا 100% استفاده میکنه.
ابتدا فکر کردم مشکل از مرورگرم ( chrome ) هست ولی بعد که از اینترنت اکسپلورر خود ویندوز استفاده کردم بازم همین مشکل رو داشتم. ( البته درصد استفاده ی cpu کمتر شد ولی بازم مشکل داشت.)
به گفته ی دوستان که می گفتند ممکنه به خاطر تروجان و ویروس ها باشه ویندوزمو عوض کردم و از 8 به 7 تغییر دادم. cpu ی من هم 3.2هست.
اما بازم همون مشکل رو داشتم ...
الانم آنتی ویروسم Eset smart security 7 هست و update هم هست ولی وقتی اسکن می کنم هیچ ویروسی پیدا نمی کنه.
حالا اگه دوستان راهنمایی و کمک کنند بــــــــــــــســـیـــــ ار ممنون می شم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط !!~User~!! در تاریخ 15-02-15 انجام شده است
|
!!~User~!! (16-02-15), alksdj (15-02-15), PUMAOC (16-02-15)
لیست برنامه هایی که نصب کردید رو بگید.
این موارد رو تو کرک بودن برنامه زیاد دیدم. مخصوصا یه سری از کرک های IDM هست که کلا مشکل 100% کردن پردازش رو دارن.
!!~User~!! (16-02-15)
دوست عزیز همان طور که دوستان گفتن انجام بدین انشالله برطرف میشه .
یک راه دیگه این هست که هاردتون رو با یک سیستم دیگه که مطمعن هستین تمیز هست ویروس کشی کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
!!~User~!! (16-02-15), AMD>INTEL (16-02-15), PUMAOC (16-02-15)
داداش سیستمتون پر از ویروسه که!
برید به منوی استارت msconfig رو در قسمت سرچ تایپ و اینتر بزنید. برید به استارت آپ برنامه هایی که مشکوک هست تیکشون رو بردارید.
برید به سیف مود . Malwarebytes Anti-Malware رو دانلود و نصب کنید و بزارید آپدیت بشه (حجمش زیاد نیست). فول اسکن انجام بدید.
ری استارت کنید تا مشکل ویروس حل بشه. پیشنهاد میکنم فلش مموری هاتون رو هم به یک صورتی به غیر از سیستم عامل ویندوز , فرمت کنید.
!!~User~!! (16-02-15), alksdj (16-02-15), AMD>INTEL (16-02-15), M3RS4D 50062 (16-02-15)
دوستان من به خاطر همین بحث ویروس 2 بار ویندوزمو عوض کردم الآنم ویندوزمو یک هفته پیش اینستال کردم.
برنامه هایی هم که نصب کردم خیلی کمن که قبل از نصب اونا بازم همین مشکلو داشتم... اینم لیستشون:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این راهیم که گفتید که برم به ستارت آپ و... انجام دادم و تیک همه ی نرم افزارارو برداشتم اما مشکل حل نشد...
ممنون دوستان از راهنماییاتون.
آنتی ویروس هایی هم که معرفی کردید تست می کنم خبرشو میدم مــــــــمـــنـــــــــون ....
M3RS4D 50062 (16-02-15)
|
بهترین راه ویروس یابی با avira rescue cdبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !!~User~!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم از آنتی ویروس بیت دفندر 2015 رو همیشه روی سیستم نصب داشته باشید .
!!~User~!! (16-02-15), alksdj (16-02-15), M3RS4D 50062 (16-02-15)
در حال حاضر eset nod 32 کم خطرترین آنتی ویروس برای بدافزارها و تروجان ها و دیگر وابستگان هست . ترجیح میده همزیستی مسالمت آمیز رو انتخاب کنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
!!~User~!! (16-02-15), alksdj (16-02-15)
بسیار ممنون از اطلاعاتی که دادید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینی که می گیدرو حتما باید سی دی شو گرفت و بوت رو انجام داد یا میشه فایل هاشو دانلود کرد و رو فلش ریخت و با یو اس بی انجام داد؟؟
اگه امکانش هست ممنون میشم آدرس سایتی برای دانلودش رو بدید که فیک نباشه... بازم ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-02-15)
بله iso این آنتی ویروس قابلیت بوت از فلش رو دارد . شما دانلودش کنید . حتما از خود سایت avira بگیرید که اپدیت شده باشه و به هیچ عنوان از سایت های ایرانی نگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !!~User~!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.avira.com/en/download/pro...-rescue-system
!!~User~!! (16-02-15), alksdj (16-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks