Morteza-gh (21-01-19)
سلام دوستان.من یه هفته ای هستش که ویندوز 10 64بیتی رو نصب کردم،مشکلی هم نداشتم تا همین چندروز پیش که اول بازی fifa14ودیروز هم بازی cod:black ops2 در حین بازی مشکل stop working میدن.این بازیها چند روزی که ویندوز10 نصب بود راحت اجرا میشدن.ضمنن عزیزان موقعی که به بخش آپدیت میندوز مراجعه میکنم توی جزعیات پایین اسم فایل آپلود شده نوشته شده waiting for install.این یعنی چه؟دانلود شده یانه؟احتمال داره بازیها بخاطر همین آپدیتها ارور داده باشن؟چون دقیقن از شروع دانلود همین فایلهای دانلود جدید این مشکلات برای بازیها پیش اومد.ضمنن کجا متونم ببینم بیلد ویندوزم چنده؟ ضمنن بایوس مادر بورد به آخرین آپدیتی که براش اومده بود آپدیت شده.
مشخصات سیستم:
cpu: AMD Athlon 64 X2 4800
motherboard: Gigabyte GA-MA770-S3 Socket M2
ram: 7/00GB Single-Channel DDR2 @ 313MHz
vga: asus gt630 2gb ddr3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل در فیسبوک:
مدتی هست که در فیسبوک هم در ویندوز7 وهم در ویندوز10 موقعی که میخوام یه فیلم رو با اینترنت دانلود منیجر دانلود کنم بعد از کلیک روی دکمه ی دانلود چندین فایل دانلود پیشنهاد میکنه که متاسفانه همشون ناقص هستن.مثلن اگه فیلمت 4مگابایت حجمشه اون میگه 800 بایت دانلود کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه در جهان یکیست و آن راه راستیست.
Morteza-gh (21-01-19)
|
درود
فهمیدن بیلد:
تو Run بزن winver بعدش ok.
---
در مورد بازی ها: شاید از کرک باشه ببین آپدیت جدید واسه بازی ها نیومده (چون وین 10 خیلی نسبت به بقیه تو بازی ها بهتر عمل میکنه البته به شرط اینکه گرافیک تون از DX 12 یا 11.2 پشتیبانی بکنه.)
---
اینم واسه مصرف نت:
http://dl2.soft98.ir/soft/d/Destroy.Windows.Spying.1.6.0.Final.exe
AMD>INTEL (14-04-16), M A H R A D (14-04-16)
salpc (14-04-16)
یعنی الان بازیها رو دوباره باید نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه در جهان یکیست و آن راه راستیست.
ابتدا با برنامه ای که دوستمون گفتند جلوی اپدیت ویندوز را بگیرید . بعد بازیها را دوباره کرک یا نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط دشت لالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks