سلام دوستان
چند روزه یه مشکلی دارم هر بازی که اجرا میکنم بین 1 تا 10 دقیقه بعدش ارور stop working میده
ویندوز رو عوض کردم فرقی نکرد لطفا اگه کسی میتونه راهنماییی کنه
سلام دوستان
چند روزه یه مشکلی دارم هر بازی که اجرا میکنم بین 1 تا 10 دقیقه بعدش ارور stop working میده
ویندوز رو عوض کردم فرقی نکرد لطفا اگه کسی میتونه راهنماییی کنه
|
|
رم سیستم رو با برنامه passmark memtest تست کنید . بصورت بوتیبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bizak (14-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
تست تموم شد 4 ساعت طول کشید ولی اروری ندادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با آنتی ویروس ESET Smart 8 اسکن کردم چیزی پیدا نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
eset متاسفانه میزان شناسایی خوبی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قطعات و درایورهایی که نصب کردید رو بنویسید .
hamed 111 (16-12-14), M I L A D (14-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14), YosefFaraji (14-12-14)
با یه آتتی ویروس بروز سیستمتونو اسکن کنید.احتمال وجود ویروس هست
intel core i5 3570k
msi z77a-g43
gigabyte gtx 760 oc
corsair 2*2gig xms3 1.65v + 2*2gig veng 1.5v 1600 9-9-9-24
power : huntkey jumper 600b
----------------------------------------------------
nvidia geraphics driver 344.75
Intel Chipset Device Software 10.0.22
intel usb 3
intel managmant engine
intel smart connect technology 5.0.10.2850
Realtek Ethernet Drivers WHQL 8.036
realtek hd audio
|
|
بایوس مادربرد رو چک کنید . پاور هم میتونه عامل این مشکل باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور رو چطوری میشه تست کرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی بایوس چیز خاصی وجود نداره واسه چک کردن!
راستی سیستم حداقل روزی 1-2 بار صفحه آبی میده(توی بازی) یا اینکه کلا هنگ میکنه و فقط میشه ریستارتش کرد
پاور رو باید موقع کار خروجی هاش رو با مولتی متر اندازه بگیرید . این مورد شما احتمال زیاد از پاور هست . چون هانت کی تولید کننده خیلی خوبی نیست . اگر میتونی یک پاور دیگه از دوست یا آشنایی بگیری حتما با یک پاور دیگه تست کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال افت داری تو شاخه 12 به میزان زیاد
بایوس منظورم اپدیت بایوس بود .
بایوس رو 2 هفته پیش به آخرین نسخه آپدیت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال اگه مشکل از پاور باشه که نتونه بازی ها رو اجرا کنه پس چطوری تست 3D MARK 11 رو پاس میکنه؟ 5 بار پشت سر هم تست کردم بدون هیچ مشکلی امتیاز 8700-8800 رو داد
aryaiee (15-12-14), Reza Eshraghi (15-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks