سلام
فکر کنم بیشتر مشکل شما نرم افزاری باشه تا سخت افزاری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه کم با تنزیماتش ور برو شاید درست شه.
اگر درست نشد یه تاپیک جدا باز کن .. بهتره
کاربر شهرسختافزار
|
|
HWBOT SSA Member
سلام
فکر کنم بیشتر مشکل شما نرم افزاری باشه تا سخت افزاری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه کم با تنزیماتش ور برو شاید درست شه.
اگر درست نشد یه تاپیک جدا باز کن .. بهتره
kahn (23-01-10)
بایوس را اپدیت کنید
من برای یکی از دوستان ud3p کار کردم این مشکلو داشت با اپدیت به f5 درست شد البته اون مین مشکل زیاد داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انسان مجبور نیست حقایق را بگوید ولی مجبور است چیزی را که می گوید حقیقت داشته باشد
kahn (23-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
توهم ندید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بصورت دیفالت و پیشفرص در بایوس مادربرد قسمت پاور بشکلی تنظیم شده که حالت خواب آماده به کار رو
بصورت قطع برق انجام می ده و باید تنظیم بشه ...
ربطی هم به آپ دیت و مشکلات سخت افزاری نداره ، در ضمن این مشکل به حساب نمی یاد و یک تنظیم خاص
می باشد ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'گزینه ACPI Suspend Type رو انتخاب کنید تا کادر مربوطه باز بشه ...
اگر روی حالت S1(POS باشه بعد از فشردن کلید استندی بای به حالت خواب آماده به کار می ره
اگر روی حالت S3(STR باشه بعد از فشردن کلید استند بای به حالت قطع برق رفته و سیستم کاملا خاموش مییشه
شما مادربردت روی حالت S3(STR است و باید روی حالت S1(POS تنظیم شود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hassanshaikhi (24-01-10), HoSsEiN.iR (24-01-10), kahn (24-01-10), mohammad1985 (24-01-10), reza76622201 (24-01-10), roben (23-01-10)
یه توضیحی من اضافه کنم به صحبت نوید این حالت خاموشی سیستم نیست ! بلکه نوع تکامل یافته تر استندبای هست که در این حالت مصرف برق کمتره و درضمن تمام قسمتهای سیتم به جز مواردی محدودی از جمله رم خاموش میشن و در این حالت با فشار یک کلید یا فشردن دکمه پاور بلافاصله در ویندوز خواهید بود من پیشنهاد می کنم از همین حالت استفاده کنید .
DX400
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از محمد جان بابت تکمیل عرایض بنده ، البته توجه داشته باشید که در این حالت سرعت آماده به کار شدن
سیستم به نسبت زمان استندبای بیشتر خواهد شد ...
من روی سیستم خودم تست کردم و به این نتیجه رسیدم که حداقل سیستم من توی این حالت پس از آماده به کار شدن بسیار کند می شود !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من به شخصه حالت S3(STR رو توصیه نمی کنم
فکر کنم برای خواب کوتاه از استندی بای و برای خواب زیاد از همون hibernate استفاده کنید بهتره ...
kahn (24-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از محمد جان ،پیشنهاد بنده هم اینه که از همین روش استفاده کنید. چون در اون حالت فن های سیستم شما روشن میمونه و برق نسبت به این روش بیشتر مصرف میشه. البته من برای استفاده از این روش مشکل نوید جان رو ندارم! به هر حال شما هم اگه برای این روش مشکل خاصی ندارید ، بهتر هست تغییرش ندید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید.
دو حالت هست . حالت s3 استندبای بصورت کامل هست ولی در حالت s1 تقریبا استندبای بصورت ساده
kahn (24-01-10)
کاربر شهرسختافزار
فرمايش جناب N@vid و بهادر جان تاييد ميشه.
کافيه توي باياس گزينه Power on suspend رو از S1 به S3 تغيير بديد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks