سلام
دوستام من کامپیوتر رو که sleep میکنم. انجام میشه اما 5 ثانیه بعد خودکار روشن میشه
سلام
دوستام من کامپیوتر رو که sleep میکنم. انجام میشه اما 5 ثانیه بعد خودکار روشن میشه
|
hojjat0094 (24-01-17), life24 (24-01-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من چیزی پیدا نکردم. این مادربورد هست asus p8b75
دوستان واس لپ تاپ گیمینگ صفحه نمایش فورکی بدرد میخوره؟؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
برای سوالتون تاپیک بزنید . سوال در تاپیک سایر کاربران خلاف قوانینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hojjat0094 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hojjat0094 (24-01-17), life24 (24-01-17), salpc (28-01-17)
|
سلام
اونجا همه گزینه ها غیرفعال هست
سلام این روش زیر رو هم امتحان کنید :
به Device manager بروید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قسمت Network Adapters به تنظیمات آداپتور شبکه بروید
به قسمت power management مراجعه کنید و تیک allow this device to wake the computer رو وردارید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام با این کار مشکل حل شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza40c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط این گزینه چرا این جوره؟> خاضیت ش چی هست؟ چقدر اعصاب خوردی درست کرد..
قابلیت های wakeup در خیلی موارد لازمه . مخصوصا سیستم ها تحت شبکه به این قابلیت کاربردی نیاز دارند . ولی در کامپیوترهای خانگی با دریافت سیگنال باعث میشه سیستم از حالت استندبای خارج بشه .
life24 (29-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks