سلام و عرض خسته نباشید. تقریبا این سوال توی خیلی تاپیک های خارجی و ایرانی مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم. امیدوارم اینجا فرجی حاصل بشه. یکم توضیحاتم زیاده لطفا با شکیبایی مطالعه بفرمایید.سپاسگزارم
مشخصات سیستم : asus z170 progaming / intel cori 5 7500/asus rx 460 2gb (no power,just plug in pcie)/psu 550w elite cooler master ver.2/ 8gb ram samsung
بعد از حدود دو یا سه ماه که من اخرین بازی dishonerd 2 که با تنظیمات مناسب سیستمم با fps خوب (حدود 60 ) تموم کرده بودم دوباره اقدام به نصب کردم ولی بعد از اجرا fps روی 15 بود. اول بازی دوباره پاک و نصب کردم که فرقی نکرد. بعد درایور کارت گرافیک رو عوض کردم هم نسخه ارجینال کارت گرافیک که قدیمی بود و هم نسخه های جدید تر و بازم مشکل رفع نشد. ویندوز رو عوض کردم با مدل های مختلف و باز هم درست نشد.
بعد بازی mirrors edge 2 و assasind creed origin رو نصب کردم و دیدم این بازی ها هم با fps بسیار پایین اجرا میشن.
نرم افزار های مانیتورینگ سیستم و کارت گرافیک نصب کردم و متوجه شدم که gpu core clock سیستمم روی مقدار 214 قفل شده و بالاتر نمیره در صورتی که قدرتش حدود 1212 هستش. بقیه پارامترها مثل دما و ولتاژ و رم روی کارت گرافیک درست بود. کارت گرافیک فرستادم گارانتی لایف سرویس و بعد از 15 روز برگشت زد گفت هیچ مشکلی نداشته !
این رو هم بگم که تو همین پروسه ها گاهی کامپیوتر روشن که میکردم اندازه 1 دقیقه بازی خوب اجرا میشد بعد افت fps پیدا میکرد و گاهی هم از اول خراب بود. خلاصه که وقتی با نرم افزار gpu z چک کردم دیدم که دقیقا تو همون مدت زمانی که بازی خوب اجرا میشده gpu core clock روی 1200 میرفته و بعد افت میکرده میومده روی 200 و دیگه بالا نمیرفته.
این رو هم بگم نرم افزار های اورکلاک خود ایسوز مثل gpu tweak رو هم نصب کردم ولی نمیشد gpu core بالا ببری. حتی اونها رو هم پاک کردم کامل امتحان کردم ولی جواب نداد.
چند روز پیش دوستم اومد و نرم افزار gygabyte به اسم vtuner نصب کرد و در کمال ناباوری دیدیم که سیستم درست شد. حدود یکی دو ساعت بازی کردم و بعد خاموش کردم. فردای اون روز دوباره روز از نو روزی از نو...
وقتی که قبلا بازی میکردم بع از یه مدت فن پاور شروع میکرد روی دور بالا چرخیدن که من فکر میکردم فن کارت گرافیکه ولی تو همین یک روز که سیستم درست شده بود دیدم در حقیقت این صدای فن پاور بوده.
فن کارت گرافیک هم مشکل نداره و کار میکنه.
حالا که بازی ها درست اجرا نمیشن از کار کردن فن پاور روی دور بالا هم خبری نیست.
یه دو روزی هم هست سیستم در حالی که روشن گاهی یک صدای خاص شبیه به موقع روشن شدن میکنه که واسم عجیبه. یک صداییی که انگار برق شروع میکنه به وارد شدن توی برد. وقتی که سیستم روشن میکنم همچین صدایی تو شروع به کار سیستم میاد و بوق میزنه اما این صدا موقع که کامپیوتر روشنه هم گاهی ایجاد میشه که مطمئنم قبلا نبود.(چند روز پیش دوستم اومد و جامپر مادربورد برداشت برد گفت سیستم خودش خراب شده و لازمش داره و هنوز هم بر نگردونده)(سه پلشت آید و زن زاید و مهمان ز در آید)
با سیستم مدلسازی میکنم و 3dmax اجرا میشه . رندر هم گرفتم cpu میره روی 100 و فنش کار میکنه و سالمه.
گاهی یا بیشتر از گاهی هارد زیادی میره روی 100 و کار میکنه که غیر طبیعیه . جستجو کردم گفتن از ویندوز 10 ولی قبلا اینجوری نبود یا شاید من متوجه نشده بودم. با استفاده از دستورالعمل حلش کردم و الان هارد دیگه دائم بالا نیست.
این رو هم بگم دو بار برق رفت که دیگه سیستمم روشن نشد. سیموس رو دراوردم و دوباره جا زدم تا سیستم دوباره روشن شد.
واقعا گیج شدم.نمیدونم مشکل از کجاست. به همه قطعات شک کردم.بدجوری به گرافیک توی کارم نیاز دارم.اگر کسی میتونه کمکم کنه واقعا لطف بزرگی در حقم کرده.
Bookmarks